Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ο Ποντόλσκι σε ρόλο ηθοποιού!!

Ρόλο σε ταινία θα έχει ο επιθετικός της Άρσεναλ, Λούκας Ποντόλσκι και θα υποδύεται τον εαυτό του, καθώς πήρε μέρος σε γυρίσματα που έγιναν στο γήπεδο της Κολωνίας.

Ο Ποντόλσκι σε ρόλο ηθοποιού
Σε ταινία θα παίξει ο Λούκας Ποντόλσκι και θα υποδύεται τον εαυτό του.

Ο χρόνος συμμετοχής του διεθνούς Γερμανού επιθετικού στην Άρσεναλ δεν τον ικανοποιεί και φημολογείται πως θέλει να φύγει. Στα 29 του χρόνια ίσως σκέφτεται το… αύριο και φαίνεται πως βρήκε πως θα βγάζει το… ψωμί του.

Συγκεκριμένα, έχει κάνει ήδη γυρίσματα για γερμανική ταινία, της οποίας το όνομα είναι «Macho Man» και θα προβληθεί στις οθόνες το φθινόπωρο του 2015 και εκεί πρωταγωνίστησε σε σκηνές που γυρίστηκαν στο γήπεδο της Κολωνίας, από όπου και άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα του το 1995 σε ηλικία δέκα ετών.

«Η ταινία θα γυριστεί στη γενέτειρά μου, την Κολωνία, εκεί όπου μεγάλωσα και άρχισα την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Νομίζω ότι είμαι περίεργος να δω το αποτέλεσμα όταν πάω στην πρεμιέρα και να δω τον εαυτό μου στην οθόνη», δήλωσε ο Ποντόλσκι.

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο η ταινία βασίζεται σε ένα best-seller μυθιστόρημα του Μόριτζ Νετενιάκομπ, το οποίο εστιάζει στην ερωτική ζωή του Ντάνιελ Χάγκενμπεργκερ με μια ντροπαλή και ανασφαλή γυναίκα από την Τουρκία που ονομάζεται Αϊλίν Ντενίζογλου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: