Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Κόλλησαν στον... άσο!

Χανιά και Ολυμπιακός Βόλου ήρθαν ισόπαλοι 0-0 και το αποτέλεσμα αυτό δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες, καθώς ήθελαν τη νίκη, η πρώτη για την πρόκριση, ενώ η δεύτερη για να ελπίζει.

Κόλλησαν στον... άσο
Τα Χανιά ήρθαν ισόπαλα 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου και με τους βαθμούς αυτούς δε... χάρηκε καμία τους, καθώς τώρα πρέπει να κερδίσουν στην επόμενη αγωνιστική για να ελπίζουν στην πρόκριση.

Την πρώτη καλή ευκαιρία την είχαν τα Χανιά, με τον Οικονομόπουλο στο 16΄να πιάνει την κεφαλιά, όμως να τη στέλνει άουτ και να μένει το 0-0. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε τεράστια ευκαιρία στο 37΄ με τον Θέο, ο οποίος κατέβασε υποδειγματικά την μπάλα, όμως το πλασέ του απέκρουσε με δυσκολία ο Σικαλιάς.

Από εκεί και πέρα, το πρώτο ημίχρονο δε χάρισε κάποιες άλλες ιδιαίτερες φάσεις και έτσι το σκορ έκλεισε 0-0.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος στο δεύτερο 45λεπτο παρέταξε την ομάδα του με αλλαγές, καθώς αντί των Μαρτσάκη και Νύκταρη «έριξε» στον αγώνα τον Πάγκαλο και τον Κρητικό, ενώ οι Βολιώτες πραγματοποίησαν μια. Ο Ντινόπουλος πέρασε αντί του Νικολιά. Η αλλαγή του προπονητή των γηπεδούχων, ο Πάγκαλος, παρά λίγο να χριστεί σκόρερ, καθώς στο 54΄σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως ο Κασμερίδης του είπε… όχι.

Στο 59΄ ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα σε μαρκάρισμα του Γιαλούση στον Γουέλκαμ, το οποίο ήταν καθαρό. Ο Πάγκαλος ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Κασμερίδη να αποκρούει και να κρατάει ανέπαφη την εστία του.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη απείλησαν στο 64΄με τον Πινάρες να εκτελεί φάουλ από πλάγια (δεξιά), με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο των αντιπάλων.

Η συνέχεια έδειχνε παρά τις κάποιες ευκαιρίες, τις οποίες δεν αξιοποίησαν οι παίκτες, ότι οι δύο ομάδες θα έρθουν ισόπαλες και με τη λήξη, αυτό έγινε, αποτέλεσμα το οποίο δεν ευνοεί κανέναν από τους δύο συλλόγους.

Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Σικαλιάς, Παπατζίκος, Γκότοβος, Παγώνης, Εσσόνο, Σιλιγαρδάκης, Καμινιώτης, Μαρτσάκης (46’ Πάγκαλος), Οικονομόπουλος (79’ Καραλής), Νύκταρης (46’ Κρητικός), Γουέλκαμ

Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντελής): Κασμερίδης, Ζέρης, Κεσίδης, Γιαλούσης (65’ Σκοπελίτης), Μαργαρίτης, Μακρυδημήτρης, Μαρτίνεθ, Μέζα (56’ Πινάρες), Νικολιάς (46’ Ντινόπουλος), Θέος, Διαμαντόπουλος


Η βαθμολογία:

Παναθηναϊκός 3

Χανιά 4

Ολυμπιακός Βόλου 1

Παναιτωλικός 0

Αναλυτικά, η 2η αγωνιστική:

Τρίτη (28/10)

Χανιά - Ολυμπιακός Βόλου   0-0

Πέμπτη (30/10)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου (19:30)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική:

Χανιά - Παναθηναϊκός

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Βόλου *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: