Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

«Για το καλύτερο με Ολυμπιακό»

Την αξιοπρεπή εμφάνιση αρχικά και το θετικό αποτέλεσμα σε δεύτερη φάση έχει ως στόχο ο Πανιώνιος στο ματς με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Δ. Τερεζόπουλο, που τόνισε ότι θα παίξουν αρκετοί βασικοί.

«Για το καλύτερο με Ολυμπιακό»
Ο Πανιώνιος θα παίξει την Τετάρτη (29/10, 19:30) με τον Ολυμπιακό για την δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου και σύμφωνα με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο στόχος είναι η καλή παρουσία στο Καραϊσκάκη, αλλά υπάρχει στο μυαλό των «κυανέρυθρων» το θετικό αποτέλεσμα.

«Σίγουρα είναι κίνητρο για την ομάδα να παίζει στο Καραισκάκη, σε ένα τέτοιο γήπεδο με τον Ολυμπιακό που είναι μια μεγάλη ομάδα. Πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να έχουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και γιατί όχι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου», ανέφερε στην Nova ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών.

Ερωτηθείς, αν θα ξεκουράσει κάποιους παίκτες από τους λεγόμενους βασικούς, ανέφερε: «Υπάρχουν συνεχείς υποχρεώσεις, αλλά αυτή τη στιγμή με βάση το που βρίσκεται η ομάδα, δηλαδή επειδή στα τελευταία ματς έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς, πρέπει να το διεκδικήσουμε το παιχνίδι στη Βέροια, αλλά παίζουμε με τον Ολυμπιακό και είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Οπότε η ομάδα θα παραταχθεί κυρίως με παίκτες που ανήκουν στον βασικό κορμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: