Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Αλλαγμένος με ΠΑΟΚ!!

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά εφτά απουσίες θα έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην προσεχή αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Δείτε αναλυτικά τους 19 παίκτες που επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης.

Αλλαγμένος με ΠΑΟΚ
Στη Θεσσαλονίκη είναι η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, για την αναμέτρηση της Τετάρτης (29/10) κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο. Ωστόσο, οι Γιαννιώτες θα έχουν πολλές διαφορές συγκριτικά με το τελευταίο ματς με την Καλλονή.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πετράκης προτίμησε να ξεκουράσει τους Βελλίδη, Ακόστα, Τζημόπουλο, Τσουκαλά, Τσάβες και Λίλα, καθώς όλοι τους έβγαλαν σχεδόν ολόκληρο 90λεπτο στο ματς με την ομάδα της Λέσβου το Σάββατο (25/10).

Παράλληλα, σταθερά στο απουσιολόγιο του Έλληνα τεχνικού βρίσκεται ο Κοροβέσης, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί μετά την εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας.

Αναλυτικά η 19άδα του ΠΑΣ Γιάννινα:

Σωτηρίου, Γιαννιώτης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Μπέριος, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Αυγενικού, Γιάκος, Κρητικός, Ηλιάδης, Ίλιτς, Μανιάς, Σαπαλίδης, Νάκος, Ιωάννου, Χαρίσης και Στρούνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: