Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

« Σε σωστό δρόμο ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης. Μίλησε για την φετινή πορεία του «Δικεφάλου» και εξέφρασε την αισιοδοξία του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ πάει αρκετά καλά, καλύτερα από ότι περιμέναμε, βαδίζει καλά σε Ευρώπη και Ελλάδα και νομίζω πως έχουμε μια αισιόδοξη εικόνα».
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα:
«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ αν το αντιμετωπίσει σοβαρά το παιχνίδι δεν θα έχει πρόβλημα. Οι παίκτες θα σταθούν στο ύψος τους και δεν θα χαλαρώσουν και ίμαι αισιόδοξος πως τελικά θα φέρουν την νίκη. Στο ποδόσφαιρο οι θεωρητικά μικρότερες ομάδες όταν παίζουν με τον ΠΑΟΚ έχουν φανατισμό και θέλουν πολύ την νίκη. Αν ο ΠΑΟΚ δεν είναι σοβαρός μπορεί να πάθει ζημιά αν όμως παίζει όπως στο πρωτάθλημα που κερδίζει αλλά δίνει και θέαμα, δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Στο ποδόσφαιρο βλέπουμε πως υπάρχει η παράδοση και κάποια παιχνίδια είναι διαφορετικά. Οι παραδόσεις βέβαια είναι για να σπάνε».
Για το φετινό μοντέλο του ΠΑΟΚ:
«Είναι κάτι το οποίο εδώ και χρόνια το λέμε. Οι μεγάλες μεταγραφές δε κάνουν σίγουρα την μεγάλη ομάδα. Και με λίγα χρήματα κάνεις μια ομάδα αξιοπρεπέστατη που πρωταγωνιστεί. Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος με μηδαμινές μεταγραφές. Όσες κινήσεις έγιναν δεν είναι άσχημες αλλά το όπλο είναι η καλή σχέση μεταξύ παικτών, τα αποδυτήρια που είναι κλειστά αλλά και η πειθαρχία που υπάρχει. Εκεί πρέπει να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ και μελλοντικά βγάζοντας ταλέντα να κάνει και δυο μεταγραφές πρωτοκλασάτων ξένων».
Για την στήριξη του κόσμου:
«Με αυτά που βλέπει ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και θα συνεχίσει να την στηρίζει. Η ομάδα είναι δεμένη είναι καλό το κλίμα και δύσκολα χάνει παιχνίδι. Έρχονται πιο δύσκολα παιχνίδια, ακόμα δεν έγιναν τα μεγάλα ντέρμπι και εκεί θέλουμε έναν ΠΑΟΚ πολύ δυνατό. Τον Ιανουάριο αν γίνουν μία – δύο προσθήκες σε συγκεκριμένες θέσεις ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ δυνατός».
Για τον ΠΑΟΚ διοικητικά:
«Ο ΠΑΟΚ αλλάζει πρόσωπο από τότε που ανάλαβε ο κ. Σαββίδης. Έρχονται ξένοι παράγοντες και υπάρχουν ξένοι άνθρωποι που διοικούν με χρήματα του κ. Σαββίδη. Ο ΠΑΟΚ είναι σε άλλα χέρια και όχι η ομάδα της δικής μου εποχής που συντηρούταν από τα έσοδα του κόσμου. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα και ο ΠΑΟΚ ξεφεύγει από την ιστορία που είχε. Το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό και έτσι μιλάει πλέον και το χρήμα. Ο ΠΑΟΚ πατάει στα Ευρωπαϊκά πρότυπα».
Για τους λόγους που δεν πηγαίνει στο γήπεδο:
«Είναι συναισθηματικό το θέμα. Όταν έχεις παίξει τόσα πολλά χρόνια στον σύλλογο και έχεις ζήσει μεγάλες στιγμές σου είναι δύσκολο να βλέπεις τον αγωνιστικό χώρο. Με συγκινεί πολύ, με αναστατώνει και δεν μπορώ να δεχτώ να κάθομαι στην κερκίδα. Τώρα ασχολούμαι με παιδάκια στην ακαδημία και δεν έχω και πολύ χρόνο. Παρόλα αυτά βλέπω την ομάδα και την παρακολουθώ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: