Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Όλα του… ΠΑΟΚ δύσκολα!!

Την πρώτη του ήττα (87-46) στο φετινό Eurocup γνώρισε ο ΠΑΟΚ, καθώς δεν κατάφερε να βρει λύσεις απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, με τους Μαργαρίτη και Χαραλαμπίδη να αποχωρούν τραυματίες.

Όλα του… ΠΑΟΚ δύσκολα!
Τίποτα δεν ήταν το μέρος του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» γνώρισε την πρώτη του ήττα (87-46) στο φετινό Eurocup, στο Κράσνονταρ, βλέποντας τους Μαργαρίτη και Χαραλαμπίδη να αποχωρούν τραυματίες, ενώ τον Όντουμ να αγωνίζεται με μία προπόνηση.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου ήταν ο Τζούλιαν Βον με 12 πόντους, ενώ από τους Ρώσους ξεχώρισαν οι Σίμον και Γκριγκορίεφ με 15 πόντους ο καθένας.

Με πρωταγωνιστή τον Βον ο ΠΑΟΚ πήρε ένα προβάδισμα έξι πόντων (2-8) στην αρχή της αναμέτρησης, ωστόσο οι Σίμον και Ράντολφ «ζεστάθηκαν» και έδωσαν το προβάδισμα στην Κουμπάν (12-10). Για τα επόμενα τρία λεπτά, οι επιθέσεις του «Δικέφαλου του Βορρά» ήταν πολύ κακές, με αποτέλεσμα η ρωσική ομάδα να φτάσει ακόμα και στο +7 (18-11), με τον Κακαρούδη να διαμορφώνει το 18-14 του πρώτου δεκαλέπτου, με καλάθι και φάουλ στο τέλος.

Το επιθετικό μπλοκάρισμα του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και στα πρώτα πέντε λεπτά της δεύτερης περιόδου, με τη Λοκομοτίβ να εκτοξεύει την υπέρ της διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων (33-16). Τα πράγματα δεν εξελίσσονταν καθόλου καλά για την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, με τους γηπεδούχους να φτάνουν ακόμα και στο +21 (45-24) και να κλείνουν το πρώτο ημίχρονο με το υπέρ τους 45-26.

Η Κουμπάν χωρίς να συναντήσει αντίσταση από τον ΠΑΟΚ όχι μόνο συντηρούσε το προβάδισμά της καθ’ όλη τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά συνεχώς αύξανε την υπέρ της διαφορά, με το σκορ να ήταν στο τέλος στο 62-33. Όπως είναι φυσικό, η αναμέτρηση πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να γνωρίζει την πρώτη του ήττα στο φετινό Eurocup με το τελικό 87-46.

Τα δεκάλεπτα: 18-14, 45-26, 62-33, 87-46. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: