Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Μαρκόπουλος: «Δεν αντέχει κριτική το παιχνίδι»

Στην ανωτερότητα της Λοκομοτίβ Κουμπάν, αλλά και στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ, απέδωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος τη συντριβή (87-46) από τη ρωσική ομάδα.

Μαρκόπουλος: «Δεν αντέχει κριτική το παιχνίδι»
Τα προβλήματα που υπήρχαν πριν την αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, αλλά και αυτά που προέκυψαν στην πορεία, δεν έδωσαν πολλά περιθώρια στον ΠΑΟΚ, όπως παραδέχθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος με τη βαριά ήττα (87-46) από τη ρωσική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος:

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, με μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Είχαμε προβλήματα από πριν από το παιχνίδι και αυτό έγινε χειρότερο για μας, από την στιγμή που ένας από τους καλύτερους παίκτες μας τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα, χάσαμε κι έναν ακόμη στην πορεία του αγώνα και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για μας. Κι όταν το ρόστερ σου είναι περιορισμένο και αντιμετωπίζεις μία τόσο καλή ομάδα τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, τι λάθη κάναμε και να χρησιμοποιήσουμε αυτό το γήπεδο για να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα. Πρέπει σίγουρα να βελτιωθούμε για να έχουμε βλέψεις στη διοργάνωση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Λοκομοτίβ για την εμφάνισή της και της εύχομαι καλή πορεία στη συνέχεια της διοργάνωσης».

Για τους τραυματισμούς: «Γύρισε το πόδι του Χαραλαμπίδη. Ήταν πολύ δύσκολο για μας να αλλάξουμε κάτι στην ροή του αγώνα, από την στιγμή που είχαμε κι αυτές τις απώλειες των παικτών στη διάρκεια του αγώνα, με τον Μαργαρίτη και τον Χαραλαμπίδη και τον Όντουμ που έλειπε ένα δεκαήμερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: