Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Φεύγει «γεμάτη» η ΑΕΚ!!

Με τους Αμπλαγιέ Φαγέ και Αλεσάντρε Ντακόλ θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στο Αίγιο για την πρώτη της αποστολή στην Football League. Το Σάββατο αναχωρούν οι «κιτρινόμαυροι», στο γήπεδο ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Φεύγει «γεμάτη» η ΑΕΚ
Στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα για την πρεμιέρα της Football League θα είναι οι Αμπλαγιέ Φαγέ και Αλεσάντρε Ντακόλ.

Στην προπόνηση της Παρασκευής, ο νεαρός μέσος, που αποχώρησε με διάταση την Πέμπτη, ήταν «οk» και ακολούθησε ατομικό για προληπτικούς λόγους. Από τη μεριά του, ο Βραζιλιάνος φορ για ακόμη μία μέρα προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, που συνέχισε ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι τραυματίες Σοϊλέδης και Τσεβάς, όπως και ο Πέτρος Μάνταλος, που έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής.

Αναλυτικά: Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Ντούνης, Πεταυράκης, Πλατέλλας , Ρόβας, Σαρρής, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Φαγιέ, Ντακόλ, Μπαρμπόσα και Ζόριτς.

H προετοιμασία της «Ένωσης» θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με προπόνηση στις 12.00 στα Σπάτα κι εν συνεχεία η ομάδα θα αναχωρήσει για το Αίγιο.

Στο κυριακάτικο ματς απέναντι στον Παναιγιάλειο, οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα είναι μόνοι τους, καθώς εκτός από την παρουσία αρκετών οπαδών τους που θα βρεθούν μεμονωμένα στο γήπεδο, θέση στα επίσημα αναμένεται να έχει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, όλα δείχνουν, πως θα δώσει το «παρών» στο πρώτο ματς πρωταθλήματος, ενώ στο Αίγιο θα βρεθούν και οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: