Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Αναστασίου: «Σίγουρα καλύτεροι»


Καλύτερος θα είναι ο Παναθηναϊκός μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος υποστήριξε ο Γιάννης Αναστασίου κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Τουρκία και το φιλικό με την Μπακάρσερχιρ.

Αναστασίου: «Σίγουρα καλύτεροι»
Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι σαφώς καλύτερος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Γιάννης Αναστασίου σε δηλώσεις τους προς τους δημοσιογράφους κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Τουρκία και το φιλικό παιχνίδι με την Μπακάρσεχίρσπορ.

«Είναι σαν ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Είναι σημαντικό οι παίκτες να μάθουν πως να λειτουργούν σε διεθνής αγώνες και πάνω από όλα τα νέα παιδιά να αποκτούν τέτοιες εμπειρίες. Αυτό το φιλικό θα τους βοηθήσει πολύ να αντιληφθούν τι σημαίνει Ευρωπαϊκό παιχνίδι, να αποκτήσουν εμπειρίες και να δούμε το επίπεδο που βρισκόμαστε», τόνισε – αρχικά- αναφερόμενος στο φιλικό και συνέχισε:

«Εμείς το είχαμε προγραμματίσει το φιλικό εδώ και ένα μήνα, ενώ η Ελπίδων πριν τρεις μέρες έκλεισε την προπόνηση. Ήταν πολύ δύσκολο να το αλλάξουμε. Είναι σημαντικό να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα παιδιά, ενώ πρέπει να βρουν αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ήθελα πάρα πολύ να τους έχουμε στη διάθεσή μας για να τους κρίνουμε».

Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος σχολιάζοντας:

«Ούτως ή άλλως με τον ΟΦΗ θα παίζαμε, απλά τον Παναιτωλικό δε το είχαμε για εκείνη την εποχή. Από τη στιγμή που βλέπουμε πως λειτουργεί το πράγμα, πρέπει να προσαρμοστούμε. Θεωρώ πως είναι άσχημο που την πληρώνουν οι παίκτες και οι ομάδες στην ουσία. Όταν κάποιοι άνθρωποι παίρνουν αυτές τις αποφάσεις, καλό θα είναι να ρωτούν κι εμάς που μας αφορούν», τόνισε και υποστήριξε για την εικόνα που θα έχει η ομάδα του μετά τη διακοπή:

«Για εμάς είναι σημαντικό που καταφέραμε να δώσουμε έμφαση στα βασικά, σε αυτά που είχαμε από πέρσι στην αρχή της σεζόν σαν φιλοσοφία. Και φέτος, σε ένα σημείο τα είδαμε αυτά αλλά κάποιες φορές δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δουλέψαμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε, ώστε μετά την διακοπή να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Στο ποδόσφαιρο, σίγουρα θα χάσεις ένα παιχνίδια, αλλά το θέμα είναι, να κάνεις σωστά πράγματα στο γήπεδο. Θέλει πολύ δουλειά και μεγαλύτερη προσοχή», τόνισε και συνέχισε:

«Όσο περνάει ο καιρός, θα είμαστε όλο και καλύτεροι. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, όλα τα παιδιά αρχίζουν να είναι σε καλή φυσική κατάσταση και μετά την διακοπή πιστεύω θα δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Εμένα δε μου αρέσουν γενικά οι διακοπές, θέλω να παίζουμε συνέχεια. Σίγουρα, μία διακοπή σε βοηθάει να ξεκουραστείς και να πάρεις μερικές ανάσες, όμως πρέπει να επιστρέφεις έτοιμος. Πρέπει να μην κάνουμε τα ίδια λάθη με την προηγούμενη διακοπή, που μας στοίχισαν την ήττα από την Καλλονή», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: