Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

«Εργάστηκα με πίστη και αφοσίωση»

Την πεποίθηση ότι κάθε απόφασή του ήταν για το καλό του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μέσω δήλωσης που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, ύστερα από την παραίτησή του.

«Εργάστηκα με πίστη και αφοσίωση»
Την αποχαιρετιστήρια δήλωσή του έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, λίγη ώρα μετά την οριστική αποχώρησή του απ' τον πάγκο του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας πως πήρε αυτή την απόφαση -να παραιτηθεί- για το καλό του συλλόγου.

Η δήλωση του Γιώργου Μπαρτζώκα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

«Είναι κάποιες στιγμές που στη ζωή σου οφείλεις να γίνεσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει. Και για μένα, μια τέτοια στιγμή έφτασε σήμερα, δυο χρόνια και κάτι από την μέρα που ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό.

Ήταν μια σχέση η οποία ποτέ δεν υπήρξε μόνο επαγγελματική. Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος που τα συναισθήματα τα οποία βίωσα ήταν τόσο έντονα. Όσο μεγάλη ήταν η χαρά και η υπερηφάνεια στις μεγάλες νίκες, ακόμη μεγαλύτερη ήταν η στενοχώρια στις ήττες.

Το σίγουρο είναι ότι εργάστηκα με πίστη , αφοσίωση και κυρίως την πεποίθηση ότι κάθε απόφασή μου ήταν για το καλό της ομάδας. Αυτό άλλωστε πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο για όποιον έχει την τιμή να υπηρετεί έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός.

Θέλω, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω πρώτα και πάνω απ' όλα την οικογένεια Αγγελόπουλου για την εμπιστοσύνη, την στήριξη και τις συνθήκες που μου παρείχαν, όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα για όσα καταφέραμε και όσα δεν καταφέραμε, τους συνεργάτες μου από το προπονητικό αλλά και το διοικητικό επιτελείο για την συνέπεια και εργατικότητά τους και τέλος τους φιλάθλους που μας συμπαραστάθηκαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Ειλικρινά πιστεύω ότι η φετινή ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και υψηλές προδιαγραφές που μπορούν να την οδηγήσουν στις επιτυχίες που δικαιούται.

Εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, όπως την εκφράζουν οι πρόεδροι με τον δύσκολο αλλά έντιμο τρόπο που έχουν διαλέξει
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: