Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Δεν φέρνει νίκες το… όνομα!!

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Άρη στους επόμενους αγώνες της ομάδας στη Γ’ Εθνική επέστησε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας.

Δεν φέρνει νίκες το… όνομα
Το μήνυμα ότι το παιχνίδι με τον Καμπανιακό πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους στον Άρη προσπαθεί να περάσει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης εν όψει του αγώνα με το Αγιονέρι (16:00, Novasports 3), ώστε οι «κίτρινοι» να μην πραγματοποιήσουν μία αντίστοιχη ντροπιαστική εμφάνιση και η ομάδα να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στη Football League.

Ο έμπειρος τεχνικός, σύμφωνα με τη SportDay, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές περισσότερη προσπάθεια, τονίζοντας με κάθε τρόπο πως χωρίς αυτή δεν μπορούν να έρθουν οι νίκες, κανόνας που δεν εξαιρεί τις ομάδες με μεγάλο όνομα.

Παράλληλα, ο 57χρονος προπονητής πέρασε μηνύματα ότι πρέπει να ακολουθούνται κατά γράμμα ο σχεδιασμός και όσα δουλεύονται στις προπονήσεις για κάθε παιχνίδι. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να υποτιμηθεί κανένας αντίπαλος από την κατηγορία, γιατί εύκολοι αντίπαλοι δεν υπάρχουν.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό, ο Πόι αναμένεται να ξεκινήσει ως βασικός, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τους Μπαϊμάκη και Καρατζιοβαλή (για τη θέση κάτω από τα δοκάρια) και τους Προβατίδη με τον Γκίνο (για τη θέση στα χαφ δίπλα στο Σουνά).*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: