Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Χαμόγελα Μίτσελ για Ντουρμάζ!!

Μήνυμα για την χρησιμοποίησή του στον Ολυμπιακό έστειλε ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος έλαμψε στον πρόσφατο αγώνα της Σουηδίας με τη Ρωσία και ο Μίτσελ τρίβει από ικανοποίηση τα χέρια του.

Χαμόγελα Μίτσελ για Ντουρμάζ
Πρόσωπο των ημερών είναι στη Σουηδία ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος ξεχώρισε στο προχθεσινό παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας με τη Ρωσία (1-1).

Ο διεθνής εξτρέμ κατάφερε να κερδίσει ένα πέναλτι, να δώσει μία ασίστ και γενικότερα η εμφάνισή του κάνει τον Μίτσελ να τρίβει από ικανοποίηση τα χέρια του εν όψει και του κρίσιμου αγώνα με τη Γιουβέντους στις 22 Οκτωβρίου στο Καραϊσκάκη.

Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός χρησιμοποιούσε μέχρι πρότινος στο δεξί άκρο της επίθεσης τον διεθνή άσο και εκείνος έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα από το αριστερό.

Έτσι δεν αποκλείεται και ο 52χρονος προπονητής να τον τοποθετήσει στη θέση που φαίνεται ότι του αρέσει, όπως δήλωσε μετά το προχθεσινό παιχνίδι, ώστε να βοηθήσει και εκείνος με τη σειρά του τους Πειραιώτες.

Παράλληλα, με την επιστροφή του Ντοσεβί από τραυματισμό, ο Ντουρμάζ θα πάει στο αριστερό άκρο και ο Γάλλος άσος στο δεξί. Κάτι τέτοιο είχε γίνει για πολύ μικρό χρονικό διάστημα στο ισόπαλο (1-1) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και είχαν κάνει κάποιες θετικές κινήσεις.

Παράλληλα, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είδαν τον Ιμπραΐμ Αφελάι να ξεχωρίζει στη χθεσινή νίκη της Ολλανδίας επί του Καζακστάν, αφού είχε μία ασίστ, πέτυχε το νικητήριο τέρμα και κέρδισε την αποβολή ενός αντιπάλου του.

Ο Μίτσελ παρακολουθεί όλους τους αγώνες των διεθνών της ομάδας του, ώστε να καταστρώσει τα πλάνα του για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, θέλοντας να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα για την επικείμενη αναμέτρηση με τη Γιουβέντους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: