Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ένας «οράνιε» στο Ρέθυμνο!!

Υπέγραψε με διεθνή το Ρέθυμνο. Για τον επόμενο χρόνο, οι Κρητικοί θα έχουν στο ρόστερ τους τον Ρόλαντ Σάφτενααρ της Μπέογκραντ. Δείτε το who is who του 26χρονου Ολλανδού πάουερ φόργουορντ-σέντερ.

Ένας «οράνιε» στο Ρέθυμνο
Λίγο πριν από την έναρξη της Α1, το Ρέθυμνο συνέχισε τη μεταγραφική του ενίσχυση, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Ρόλαντ Σάφτενααρ για τον επόμενο χρόνο.

Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται τόσο στο «4» όσο και στο «5», ενώ τις τελευταίες δύο σεζόν φορούσε τη φανέλα της Μπέογκραντ, με τους αριθμούς του πέρυσι να είναι πολύ καλοί.

Επιπλέον, ο 26χρονος αθλητής είχε εξαιρετική παρουσία και με την εθνική Ολλανδίας αυτό το καλοκαίρι στα προκριματικά του EuroBasket 2015.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή, Ρόλαντ Σάφτενααρ, για ένα χρόνο.

Ο Ρόλαντ Σάφτενααρ είναι 26 χρόνων (γεν. 29 Ιουλίου 1988), κατάγεται από την Ολλανδία, έχει ύψος 2.11μ. και αγωνίζεται τόσο ως φόργουορντ όσο και ως σέντερ. Αποφοίτησε από το Όρεγκον Στέϊτ, ενώ έχει τετραετή εμπειρία στην Β’ κατηγορία της Ισπανίας. Το 2010-12 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Λας Πάλμας, ενώ το 2012 μετεγγράφηκε στην Μπέογκραντ, όπου έπαιξε για δύο χρόνια. Την περσινή σεζόν είχε 10.7 πόντους (52% στα δίποντα, 16.7% στα τρίποντα, 76.5% στις βολές), 5.9 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ σε 25 λεπτά συμμετοχής μ.ό.

Το καλοκαίρι φόρεσε την φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας, έχοντας 11.3 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: