Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Απορούν με Παράσχο στον Ατρόμητο!!

Κλιμακώνεται η... κόντρα του Γιώργου Παράσχου με τον Ατρόμητο! Μέσω κύκλων, η κυανόλευκη ΠΑΕ απάντησε στις δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού όπου αναφέρθηκε με «σκληρά» λόγια για την απομάκρυνσή του.

Απορούν με Παράσχο στον Ατρόμητο!
Έχουν βγει τα... μαχαίρια ανάμεσα στον Γιώργο Παράσχο και τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες δεν άφησαν αναπάντητα τα όσα ανέφερε νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο Έλληνας τεχνικός σχετικά με τον τρόπο που απομακρύνθηκε απ' την ομάδα και τη στάση του Γιώργου Σπανού απέναντί του.

Απ’ την κυανόλευκη ΠΑΕ, λοιπόν, σχολίαζαν πως: «Πραγματικά αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν ο κύριος Παράσχος να χαρακτηρίζει «τρίτο πρόσωπο» τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο που επί 1.5 χρόνο ήταν καθημερινά δίπλα του και διαχειρίζεται ως είναι ευρέως γνωστό όλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναρωτιόμαστε επίσης αν στην καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα ο κύριος Παράσχος έχει συνεργαστεί τόσα χρόνια με άλλο πρόεδρο ή παράγοντα όσο με τον κύριο Σπανό. Και για του λόγου τω αληθές: Φέτος συμπλήρωσε 20 χρόνια στους πάγκους και τα επτά (7) χρόνια εξ αυτών που αντιστοιχεί περισσότερο από το 1/3 συνεργάστηκε με τον Γιώργο Σπανό. Αυτό και μόνο το γεγονός τα λέει όλα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: