Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

«Μισός» Παναθηναϊκός στην Τουρκία!!

Με πολλές απουσίες ταξιδεύει για Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα με την Μπασακσεχίρ. Έξω οι διεθνείς και πολλές… ανάσες απ’ τον Γιάννη Αναστασίου.

«Μισός» Παναθηναϊκός στην Τουρκία
Μπορεί πρωτάθλημα να μην υπάρχει, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν θα μείνει ανενεργός το προσεχές σαββατοκύριακο.

Γιατί έστω και με αρκετές απουσίες, οι πράσινοι ταξιδεύουν για Κωνσταντινούπολη, όπου το Σάββατο (19:00) θα δώσουν φιλικό με την Μπασακσεχίρ (το περασμένο σ/κ νίκησε 4-0 την Ακίσασπορ του Φάνη Γκέκα).

Στην Αθήνα έμεινε ο Μπεργκ που βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας του, όπως και οι Ζέκα, Πέτριτς, Νάνο, Κοτσόλης προκειμένου να πάρουν ανάσες απ’ τον Γιάννη Αναστασίου.

Στη διάθεση του Έλληνα κόουτς δεν θα βρίσκονται και οι διεθνείς Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Μπερίσα, Καρέλης, ενώ στην αποστολή υπάρχουν τα ονόματα των μικρών, Αγγελόπουλου, Αναγνωστόπουλου και Μυρθιανού.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μυρθιανός, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Μπούι και Αγγελόπουλος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: