Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ξεχώρισε Ρονάλντο ο Σάντος!!


Τυχερή που έχει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην σύνθεσή της, υποστήριξε ο Φερνάντο Σάντος πως είναι η εθνική Πορτογαλίας. «Είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

Ξεχώρισε Ρονάλντο ο Σάντος
Πρώτη επίσημη… παράσταση με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της θα πραγματοποιήσει το Σάββατο (11/10) η Πορτογαλία ενάντια στην Γαλλία.

Βαρύτερο «πυροβολικό» όλων στην… φαρέτρα του πρώην τεχνικού της Εθνικής είναι αν μη τι άλλο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, του οποίου έπλεξε το «εγκώμιο» κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου προ της αναμετρήσεως με τους «τρικολόρ».

«Ότι είναι για την Πορτογαλία ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το ίδιο και για όλο τον κόσμο. Είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου», ήταν η τοποθέτηση του έμπειρου προπονητή, για να συμπληρώσει:

«Για τους Πορτογάλους είναι περηφάνια να έχουν έναν παίκτη που θεωρείται ο καλύτερος του κόσμου να αντιπροσωπεύει την χώρα τους. Ο επαγγελματισμός και η φιλοδοξία του για νίκη, είναι όσα χρειάζεσαι. Ο Κριστιάνο έχει να δώσει πολλά ακόμα».

Επιπλέον, ο Φερνάντο Σάντος υποστήριξε πως πάντα θα υπάρχει πίεση για τον σούπερ-σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο είναι κάτι με το οποίο έχει μάθει να ζει, όπως επισήμανε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: