Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

«Να διαλυθεί το αυτοδιοίκητο»

pic-0-norm
Ο πρώην πρόεδρος του Γ.Σ Ηρακλής, Ηλίας Στοφορόπουλος, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται ο «γηραιός» αλλά και για τις αδικίες που έχουν γίνει εις βάρος της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Η παράβαση του Ηρακλή επισύρει πρόστιμο 25.000 αλλά έκρινα πως έπρεπε να υποβιβαστούμε από τον κ. Πλούκινα. Οι άνθρωποι που είναι στις επιτροπές βρίσκονται ακόμα στις επιτροπές. Ο Ηρακλής πήγε στην Δ’ εθνική για αυτό το χαρτί. Στην ουσία διέλυσαν την ομάδα. Είναι ευτύχημα που ο κόσμος τον στήριξε και βρέθηκε ο Παπαδόπουλος να δώσει ένα χέρι βοηθείας. 66 πλαστές ενημερότητες υπήρχαν αλλά οι 65 ομάδες δεν έπαθαν τίποτα. Δεν μπορούμε να λέμε πως φταίνε μόνο οι παράγοντες. Αυτοί που διαμαρτύρονται για άλλες ομάδες είναι γνωστοί για τις… κομπίνες που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια. Άνθρωποι του Ηρακλή πήγαν στα δικαστήρια, έφαγαν δακρυγόνα και διέλυσαν τη ζωή τους για αυτή τη κατάσταση. Πόσοι άνθρωποι βρίσκονται στα δικαστήρια επειδή έκλεισαν 10 λεπτά τα Τέμπη σε συνεργασία με την αστυνομία. Τι να περιμένουμε; Αν δεν βρούμε έναν τρόπο να διαλύσουμε αυτό το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ δεν θα προχωρήσει ποτέ το ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται 52 άνθρωποι να κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο. Αυτό το σύστημα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Η UEFA ας μας αποκλείσει που λέει. Στον Ηρακλή διακόπηκε παιχνίδι επειδή είχε πανό κατά της ΕΠΟ. Μιλάμε για τρελή κατάσταση. Όλα είναι στο ίδιο κανάλι. Οι ίδιοι άνθρωποι ανακυκλώνονται. Άνθρωπος που κατηγορήθηκε για πλαστές ενημερότητες σήμερα είναι πρόεδρος της επιτροπής. Άνθρωπος που κατηγορήθηκε πως έκανε τα πλαστά δελτία, του απέλυσαν κανονικά και του έδωσαν αποζημίωση για να μην μιλήσει».
Για την μη συμμετοχή αθλητών στις Εθνικές ομάδες:
«Ο αθλητής πρέπει να έχει αθλητικό εγωισμό. Η εθνική ομάδα δεν είναι μόνο για εσένα. Είδαμε τον Πάρκερ που έπαιζε στην Εθνική Γαλλίας μετά το από 90 παιχνίδια. Ο Ρονάλντο και ο Μέσι έχουν οικονομικό πρόβλημα; Είναι θέμα αθλητικού εγωισμού».
Για την τάξη που υπάρχει στον Ηρακλή:
«Όπως ήταν η κατάσταση δεν μπορούσε να λειτουργήσει η ομάδα. Τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά και ο κ. Παπαθανασάκης βοηθάει και οικονομικά. Πρέπει να μπουν άτομα στην ομάδα που να θέλουν μόνο να πάει η ομάδα καλά, τίποτα άλλο. Είμαι αισιόδοξος και τα πράγματα πάνε προς το καλύτερο».
Για τον Α.Σ:
«Υπάρχει Γυμναστικός σύλλογος που προσπαθούν να τον διαλύσουν για να πάρουν την περιουσία του. Μια προσπάθεια έγινε μέσω της περιφέρειας και ακόμα προσπαθούν. Το άρθρο 12 λέει πως οι αποφάσεις παίρνονται από το διοικητικό συμβούλιο. Ότι αποφάσεις βλέπουν πρέπει να κοιτάν από πού έχουν γίνει. Θέλει προσοχή επειδή συνεχίζεται η προσπάθεια της διάλυσης του Α.Σ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: