Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Με μια… παλάμη απουσίες!!

Με αρκετά θέματα θα παραταχθεί η Κέρκυρα απέναντι στον Παναιτωλικό στο φιλικό παιχνίδι που θα γίνει μεταξύ τους το Σάββατο (11/10). Δείτε αναλυτικά την αποστολή που ανακοίνωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Με μια… παλάμη απουσίες
Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την Κέρκυρα που το Σάββατο (11/10 - 17:30) θα τεθεί αντιμέτωπη -σε φιλική αναμέτρηση- με τον Παναιτωλικό στο ΕΑΚ.

Οι νησιώτες, πάντως, αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα ενόψει του εν λόγω αγώνα, καθώς πέντε συνολικά ποδοσφαιριστές τους έθεσαν εαυτό εκτός αποστολής.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Σεμπάστιαν Ναγιάρ (προληπτικούς λόγους), Ζορντάο Ντιόγκο (αποφόρτιση) και Αλέξανδρο Κόντο (θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για προσωπικούς λόγους).

Επιπλέον, απόντες θα είναι και οι Κυριάκος Ανδρεόπουλος, Γιάννης Λιούρας. Ο πρώτος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων και ο δεύτερος είναι τραυματίας.

Αναλυτικά η 22άδα της Κέρκυρας:

Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Σαμπανίδης, Βλάχος, Γκόμες, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Ντιμιτρόφσκι, Καραγιαννίδης, Μπεν Σαμπάτ, Κανακούδης, Μαραγκός, Κρητικός, Καρντόζο, Ρόχας, Ζορμπάς, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς, Μπόρχα Σάντσες, Μαρκόφσκι, Καϊκούτ και Γεωργακόπουλος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: