Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ιταλία με… χατ-τρικ Κιελίνι!! (video)

Ένα ματς για χάρη του. Ο Κιελίνι έκανε τα πάντα για τους Ιταλούς, μέχρι… και αυτογκόλ, κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν όμως τα γκολ του χάρισαν τη νίκη, 2-1. Μεγάλη νίκη για την Κροατία, άνετα οι Νορβηγοί.

Ιταλία με… χατ-τρικ Κιελίνι! (video)
Ο Κιελίνι έκανε τα πάντα απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν. Ο στόπερ της Γιουβέντους άνοιξε το σκορ απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν, όμως εκεί που πήγε να θαλασσώσει (αυτογκόλ στο 77’), διόρθωσε το λάθος του χαρίζοντας τη νίκη στους Ιταλούς, 2-1, στο Παλέρμο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου.

Η «σκουάντρα ατζούρα» μπλόκαρε απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα των Αζέρων όμως άνοιξε το σκορ με τον Κιελίνι στο 44’. Η ομάδα του Κόντε δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» το ματς και οι φιλοξενούμενοι ξεθάρρεψαν. Στο διάστημα που κατάφεραν να πιέσουν το λάθος έγινε, ο 30χρονος ισοφάρισε άθελά του, όμως πρόλαβε να διορθώσει την κατάσταση. Με κεφαλιά στο 82’ ο Κιελίνι πέτυχε… έμμεσο χατ-τρικ και οι Ιταλοί έκαναν το 2x2 στον όμιλο.



Μεγάλη νίκη για τους Κροάτες, που δραπέτευσαν από την Βουλγαρία με σκορ 1-0. Ένα τραγικό λάθος του Μποντούροφ στο 36’, όπου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ήταν αρκετό για να καταφέρουν οι παίκτες του Κόβατς να δραπετεύσουν από τη Σόφια και να συγκατοικίσουν με τους Ιταλούς στην 1η θέση.

«Σεφτέ» για τη Νορβηγία, που μετά την εντός έδρας ήττα από τους Ιταλούς στην πρεμιέρα, βρήκαν το αντίδοτο απέναντι στη Μάλτα. Με πρωταγωνιστή τον Κινγκ (δύο γκολ), η ομάδα του Χέγκμο πέρασε εύκολα από τη Βαλέτα με σκορ 3-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της (2ης) αγωνιστικής:

Ιταλία – Αζερμπαϊτζάν 2-1
(44’, 82' Κιελίνι - 77' Κιελίνι)

Βουλγαρία – Κροατία 0-1
(36’ Μποντούροφ αυτ.)

Μάλτα – Νορβηγία 0-3
(22’ Νταέλι, 26’, 49’ Κινγκ)

Η Βαθμολογία στον 8ο όμιλο:

1. Κροατία
2. Ιταλία
3. Νορβηγία
4. Βουλγαρία
5. Αζερμπαϊτζάν
6. Μάλτα

Η επόμενη (3η) αγωνιστική:

Δευτέρα 13/10 (21.45)

Κροατία-Αζερμπαϊτζάν
Μάλτα-Ιταλία
Νορβηγία-Βουλγαρία *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: