Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Πάει Σπάτα ο Μελισσανίδης!

Το «παρών» στη σημερινή – τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν από την αυριανή πρεμιέρα της στη Football League θα δώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ποια τα πλάνα του Δέλλα για το ματς με τον Παναιγιάλειο.

Πάει Σπάτα ο Μελισσανίδης
Αντίστροφα μετρούν στην ΑΕΚ για την αυριανή πρεμιέρα τους στη Football League με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο, όπου ξεκινά η πορεία της ομάδας με μοναδικό στόχο την άμεση με επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Η «Ένωση» καλείται να πάρει δια… περιπάτου την άνοδο και να δείξει ότι θα είναι το απόλυτο αφεντικό του ομίλου της, παίρνοντας την πρώτη της νίκη στη σεζόν.

Για αυτό τον λόγο, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα βρεθεί σήμερα στα Σπάτα για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο και να δώσει σε όλους να καταλάβουν ποιες είναι οι δικές του απαιτήσεις αλλά και του κόσμου από εκείνους.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου θα πάει και στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας, αλλά εκτός από την παρουσία του στο γήπεδο θέλει να δώσει το σύνθημα για την άμεση επιστροφή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία και να ξεκινήσει «με το δεξί» τις υποχρεώσεις της στη Football League.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Τραϊανός Δέλλας προσανατολίζεται την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που χρησιμοποίησε την Τρίτη στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό. Το μοναδικό, όμως, ερωτηματικό παραμένει ποιος παίκτης θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Πεταυράκη και τον Γροντή να διεκδικούν επί ίσοις όροις φανέλα βασικού.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: