Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

«Το τάιμινγκ δείχνει Αθανασιάδη» (AUDIO)

Στο δίλημμα Ρανιέρι Αθανασιάδης ή Μήτρογλου ενόψει του αυριανού αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Φινλανδία αναφέρθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κώστας Ορφανός μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν ήμουν Ρανιέρι θα έβαζα τον Αθανασιάδη, γιατί αφενός μεν πιστεύω σε αυτό το παιδί, αφετέρου δε είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Μήτρογλου. Να υπενθυμίσω πως εγώ παλιότερα έκανα κριτική στον Αθανασιάδη γιατί εκτός του γκολ δεν είχε συμμετοχή στην ανάπτυξη της ομάδας. Τα τελευταία χρόνια βλέπω πως δουλεύει πολύ σε αυτό το κομμάτι με τον Άγγελο Αναστασιάδη και βοηθάει έτσι με την παρουσία του την ομάδα. Αν του δείξει εμπιστοσύνη ο Ρανιέρι και καταλάβει και ο ίδιος ότι τον πιστεύει θα έχει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση και στην αγωνιστική του απόδοση».

Για το ποιος εκ των δύο είναι καλύτερος: «Στο χρηματιστήριο αξιών ο Μήτρογλου έχει μεγαλύτερη αξία, άσχετα αν τώρα οι μετοχές του είναι πεσμένες. Το τάιμινγκ όμως δείχνει Αθανασιάδη. Αυτήν την στιγμή δείχνει πως μπορεί να είναι πιο χρήσιμος και ειδικά αν η ομάδα μας παίξει με αντεπιθέσεις στην Φινλανδία θα είναι ακόμη καλύτερος γιατί είναι πιο γρήγορος στα πρώτα βήματα. Ο Μήτρογλου όταν είναι απόλυτα υγιής έχει πλεονέκτημα μέσα στην περιοχή, μπορεί να γυρίσει το σώμα και να στείλει πιο εύκολα την μπάλα στα δίχτυα από θέσεις που δεν φαίνεται εύκολο να γίνει».


Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κώστα Ορφανού στον Γιώργο Μπούζο:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: