Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Τέλος και επίσημα ο Μπαρτζώκας!!


Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε δεκτή την παραίτηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, ανακοινώνοντας και επίσημα το «διαζύγιο» με τον Έλληνα κόουτς.

Τέλος και επίσημα ο Μπαρτζώκας!
Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Έλληνας κόουτς υπέβαλε την παραίτησή του, πριν την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (10/10), με τη διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ να την κάνει δεκτή.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Πειραιά, αφού ευχαρίστησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα για την προσφορά του, γνωστοποίησε πως χρέη προσωρινού προπονητή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του, Μίλαν Τόμιτς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δύο είναι τα επικρατέστερα ονόματα για να αναλάβουν τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, ενώ ένα είναι το αουτσάιντερ. Επικρατέστερα ονόματα είναι αυτά των Φώτη Κατσικάρη και Σάσα Τζόρτζεβιτς, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Πανιώνιο, να έχει χάσει λίγο έδαφος σε σχέση με τους δύο προηγούμενους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Γιώργου Μπαρτζώκα και προσωρινά την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει ο Μίλαν Τόμιτς. Ευχαριστούμε τον πρώτο Έλληνα τεχνικό που κατέκτησε την Ευρωλίγκα για όσα προσέφερε στο σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: