Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Χετεμάι: «Ανυπομονούμε για το ματς»

Πως και πως περιμένουν οι Φιλανδοί το ματς απέναντι στην Ελλάδα, όπως τόνισε ο Περπαρίμ Χετεμάι. «Λείπε ο καλύτερος παίκτης», είπε για την απουσία του Κονέ.

Χετεμάι: «Ανυπομονούμε για το ματς»
Έτοιμοι για το ματς απέναντι στην Ελλάδα είναι οι Φιλανδοί. Ο Περπαρίμ Χετεμάι, μιλώντας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως η ομάδα είναι έτοιμη για το παιχνίδι, το οποίο περιμένει με ανυπομονησία.

Παράλληλα, χαρακτήρισε την απουσία του Παναγιώτη Κονέ πολύ σημαντική, ενώ αποκάλυψε πως πριν δύο μήνες είχε επικοινωνία με τον πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Αναλυτικά:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Είμαστε μαζί τις τελευταίες τέσσερις ημέρες και ανυπομονούμε. Δεν ξέρω αν θα είμαι βασικός. Το ελπίζω αλλά δεν το ξέρω ακόμα».

Για την Ελλάδα τόνισε: «Η Ελλάδα είναι πολύ καλή ομάδα. Είδα τα παιχνίδια στο Μουντιάλ. Είδα μέρος του αγώνα με τη Ρουμανία. Είναι καλοί και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν τραυματισμοί όπως του Κονέ που τον θεωρώ τον καλύτερο ποδοσφαιριστή».

Για το αν μίλησε με κάποιον από τους πρώην συμπαίκτες του στην ΑΕΚ: «Είδα τον Ταχτσίδη και μιλήσαμε. Ήταν πριν από δύο μήνες όμως. Δεν μιλήσαμε για το παιχνίδι» *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: