Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Από τον Ζουνίνιο… στον Αλεξάντρο!!

Συνεχίζει το σκάουτινγκ στη Βραζιλία ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, που μετά τον αριστερό μπακ Ζουνίνιο, τσεκάρει τον σέντερ φορ Αλεξάντρο. Τις επόμενες μέρες το ταξίδι του στην Ουρουγουάη.

Από τον Ζουνίνιο… στον Αλεξάντρο
Γεμάτη είναι η ατζέντα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς που παραμένει στη Βραζιλία παρακολουθώντας σε καθημερινή βάση παιχνίδια και παίκτες, αλλά και έχοντας σειρά επαφών με μάνατζερ και ομάδες.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είχε παρακολουθήσει το Σάο Πάουλο-Παλμέιρας έχοντας την προσοχή του στραμμένη κυρίως στον 24χρονο αριστερό μπακ των φιλοξενούμενων, Ζουνίνιο, ο οποίος στο τέλος του 2014 μένει ελεύθερος. Επόμενο ματς που θα δει ο Μιλοβάνοβιτς είναι αυτό μεταξύ Πόντε Πρέτα και Αμέρικα Νατάλ για τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας. Στο επίκεντρο της προσοχής του θα βρεθεί ο Αλεξάντρο. Πρόκειται για έναν 28χρονο σέντερ φορ περιοχής, που πριν ενηλικιωθεί είχε περάσει από τις ακαδημίες της Ρόμα, έχει παίξει και στην Ιαπωνία, αλλά δεν έχει στεριώσει πάνω από μια σεζόν σε κάποια ομάδα. Κι αυτός μένει ελεύθερος τώρα και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει ολοκληρωμένη άποψη για τις ικανότητές του.



Στο τέλος της εβδομάδας θα ταξιδέψει στο Μοντεβίδεο για να παρακολουθήσει από κοντά ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών, ενώ με την επιστροφή του στην Αθήνα θα υπάρξουν επαφές με τον Τραϊανό Δέλλα και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με την ενίσχυση της «Ένωσης».

Ξεκαθαρίζει για Παναχαϊκή

Ίσως και σήμερα να γίνει γνωστό αν τελικά ο αγώνας της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή θα γίνει την Κυριακή ή οδεύουμε προς νέα αναβολή. Ο Τραϊανός Δέλλας κάλεσε τους παίκτες του να συνεχίσουν να δουλεύουν κανονικά, ενώ περιμένει την επιστροφή των διεθνών Μπακάκη και Μάνταλου από την Τετάρτη, όπως και να δει αν προλαβαίνουν Πλατέλλας (ίωση) και Γεωργέας (κάνει ατομικό λόγω μυϊκού τραυματισμού).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: