Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

«Τελειώνει» τον Βουγιούκα ο Αταμάν!!

Ώρες φέρεται να μετράει στη Γαλατασαράι ο Ίαν Βουγιούκας, καθώς μετά την ήττα από τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως έκανε λάθος με τη μεταγραφή του Έλληνα σέντερ!

«Τελειώνει» τον Βουγιούκα ο Αταμάν!
Αρκετά παράπονα από την απόδοση των παικτών του είχε ο Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα της Γαλατασαράι στο ντέρμπι με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.

Ο Τούρκος προπονητής ουσιαστικά προανήγγειλε τη λύση της συνεργασίας με τον Ίαν Βουγιούκα, λέγοντας πως έκανε λάθος με τη μεταγραφή του, ενώ τόνισε ακόμα πως οι Πιέτρο Αραντόρι και Νέιθαν Τζαβάι δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα…

«Έχουμε ανάγκη από μεταγραφές και δεν χρειάζεται να πάρουμε κάποιον αστέρα! Αποδεσμεύσαμε τον Νόλαν Σμιθ, ενώ ο Μαρτίνας Πότσιους ήταν τραυματίας, με αποτέλεσμα να έχουμε μικρό ροτέισον. Οι Αραντόρι και Τζαβάι δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής. Προσπαθούμε να πάρουμε κάποια πράγματα από τον Τζαβάι, αλλά δυστυχώς έχουν περάσει δύο μήνες και δεν το έχουμε καταφέρει αυτό, ενώ κάναμε λάθος με τη μεταγραφή του Βουγιούκα. Θα μιλήσω με τη διοίκηση γιατί χρειαζόμαστε έναν γκαρντ και έναν σέντερ», δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα της Γαλατασαράι από τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: