Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

«Ο Άρης πρέπει να ανέβει περίπατο»

Την άποψή του πως ο Άρης θέλει ακόμη πολύ δουλειά για να εξασφαλίσει την άνετη άνοδο στην Football League, εξέφρασε στο Αθλητικό Metropolis ο Σωκράτης Διούδης.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

«Από τότε που έφυγα δεν είχα την τύχη να συναντήσω τους ανθρώπους της ομάδας. Από την μια είμαι χαρούμενος που είδα αγαπημένα μου πρόσωπα και από την άλλη είναι πολύ περίεργο να βλέπεις τον Άρη σε αυτήν την κατάσταση. Ευχή μου είναι να κάνει ένα γρήγορο πέρασμα από αυτήν την κατηγορία και να επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Για τα συναισθήματά του που είδε τον Άρη να παίζει στη Γ’ Εθνική: «Σίγουρα η πικρία υπάρχει σε όλους όσους ζουν την ομάδα, ωστόσο, από τότε που λήφθηκε η απόφαση περί Γ’ Εθνικής ξέραμε ότι θα είναι δύσκολη η κατάσταση. Από ότι είδα η ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμη για να εξασφαλίσει μια γρήγορη και άνετη άνοδο. Ελπίζω αυτό να γίνει σύντομα για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Όπως φαίνεται, η ομάδα τώρα βρίσκει τα πατήματά της, αλλά ο Άρης από την στιγμή που παίζει στη Γ’ Εθνική πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα της ΑΕΚ και να κάνει περίπατο. Ακόμη είναι νωρίς, αλλά φαίνεται ότι η ομάδα θέλει δουλειά ακόμη. Είναι δύσκολη η κατηγορία με ιστορικές ομάδες, ωστόσο ο Άρης πρέπει όχι απλά να έχει αυτοσκοπό την άνοδο, αλλά πρέπει να κάνει και περίπατο. Το πιστεύω ότι η ομάδα στο τέλος θα ανεβεί, αλλά πρέπει να το κάνει παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και βγάζοντας σε όλους τη σιγουριά ότι θα το κάνει εύκολα».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: