Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

«Δεν παραιτείται ο Σαρρής»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Βούρβαχης. Τόνισε πως δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του Γιώργου Σαρρή ενώ αναφέρθηκε και στην διαιτησία στην Ελλάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την συνεργασία της με τον Κλαούντιο Ρανιέρι:
«Αρχικά την θεωρούσαμε καλή και πετυχημένη τη συνεργασία όμως φάνηκε πως κάτι δεν πήγε καλά, δεν λειτούργησε σωστά και πρέπει να κάνουμε μια σωστή επιλογή για να ανακάμψει η εθνική καθώς της αξίζει καλύτερη τύχη».
Για τα έσοδα της ΕΠΟ:
«Η ΕΠΟ ζει τους χορηγούς που έρχονται από τις επιτυχίες. Με τις μεγαλύτερες επιτυχίες έρχονται και οι καλύτερες χορηγίες».
Για την πιθανότητα να παραιτηθεί ο Γιώργος Σαρρής:
«Δεν δημιουργήθηκε καμία αναστάτωση. Ο κ. Σαρρής είπε πως αναλαμβάνει τις ευθύνες αλλά δεν υφίσταται θέμα παραίτησης του».
Για τα δημοσιεύματα πως θα αναλάβει την ΕΠΟ σε περίπτωση παραίτησης του Γιώργου Σαρρή:
«Αυτά είναι σενάρια, τα ακούμε πολλούς μήνες, γράφονται και λέγονται. Πρόεδρο έχουμε, εγώ εκλέχτηκα μαζί του και τον στηρίζω. Ο πρόεδρος εκλέγεται σε ξεχωριστό ψηφοδέλτιο και κανείς δεν μπορεί να αναλάβει. Βέβαια, δεν υφίσταται θέμα παραίτησης. Εγώ στηρίζω τις πράξεις του προέδρου».
Για το θέμα της διαιτησίας:
«Η αρμοδιότητα της ΕΠΟ είναι να ορίσει τα όργανα. Από εκεί και πέρα υπάρχει ο Χιου Ντάλας που κάνει τους ορισμούς. Ο άνθρωπος δεν είναι γλάστρα, είναι αντιπρόεδρος της διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ. Είναι μια προσωπικότητα της διεθνούς διαιτησίας. Παρακολουθεί τηλεοπτικώς τα πρωταθλήματα μας, έχει άποψη και κάνει τους ορισμούς. Με τα ηλεκτρονικά μέσα είναι πάρα πολύ εύκολο να κάνει τους ορισμούς. Το να κινδυνεύει ο καθένας σωματικά και να φοβόμαστε για τη ζωή μας είναι μια κόλαση. Η τελευταία επίθεση ήταν εγκληματική. Λίγα χιλιοστά πιο πάνω να τον χτυπούσαν τον άνθρωπο θα τον άφηναν στον τόπο».
Για τα όσα υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ:
«Εγώ δεν το άκουσα αλλά για να το λένε θα έχουν στοιχεία».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: