Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Κασίγιας: «Ο Μίλερ μου θυμίζει τον Ραούλ»

Ο αρχηγός της εθνικής Ισπανίας δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Γερμανό επιθετικό, παρομοιάζοντάς τον μάλιστα με τον Ραούλ.

Κασίγιας: «Ο Μίλερ μου θυμίζει τον Ραούλ»
Ο Ίκερ Κασίγιας, σε δηλώσεις του ενόψει του φιλικού παιχνιδιού μεταξύ Ισπανίας και Γερμανίας, αποκάλυψε ότι είναι θαυμαστής του Τόμας Μίλερ, τονίζοντας ότι έχει πολλά κοινά με τον θρύλο της Ρεάλ, Ραούλ Γκονζάλες.

«Μου αρέσει πολύ ο Τόμας Μίλερ. Μου θυμίζει τον Ραούλ. Έχει αυτό το κάτι» , τόνισε, ενώ για το φιλικό μεταξύ των Πρωταθλητών Ευρώπης και των Πρωταθλητών Κόσμου είπε:

«Την Τρίτη συγκρούονται οι δύο τελευταίοι Πρωταθλητές Κόσμου. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο παιχνίδι».

Στον 33χρονο πορτιέρο έχει ασκηθεί μεγάλη κριτική, ειδικά μετά τις απογοητευτικές του εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως εκείνος παλεύει να ξανακερδίσει τη θέση του. Ο Ντελ Μπόσκε φαίνεται να τον εμπιστεύεται και τον έβαλε βασικό στη νίκη της Ισπανίας επί της Λευκορωσίας στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016.

Τέλος, σχετικά με την εθνική Ισπανίας και το μέλλον του τόνισε: «Μέρες δόξας θα έρθουν ξανά. Κανείς δεν θέλει να νικάει περισσότερο από εμένα. Θα συνεχίσω να παίζω εδώ όσο με θέλει ο προπονητής και για όσο διάστημα νιώθω ότι μπορώ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: