Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Επιβεβαίωσε για ΜακΚάλεμπ ο Πέσιτς!!

Οι υπογραφές απομένουν για την απόκτηση του Μπο ΜακΚάλεμπ από την Μπάγερν, όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Επιβεβαίωσε για ΜακΚάλεμπ ο Πέσιτς!
Μια πολύ δυνατή μεταγραφή είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Μπάγερν. Πρόκειται για τον Μπο ΜακΚάλεμπ, με τον οποίο οι Βαυαροί βρίσκονται στο τελικό στάδιο των επαφών και εκτός απροόπτου θα ενισχύσει την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

«Το ενδιαφέρον είναι δεδομένο. Είμαστε σε επαφές μαζί του και όλα δείχνουν πως θα συμφωνήσουμε. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες και δεν έχουμε ακόμη υπογράψει. Έχω μιλήσει ήδη μαζί του και θέλει και ο ίδιος να παίξει στην Μπάγερν. Δεν γνωρίζω αν θα είναι διαθέσιμος με την Μπαρτσελόνα, αλλά αν όλα πάνε καλά θα τον έχουμε μαζί μας το αργότερο στον αγώνα της Κυριακής για το πρωτάθλημα. Πήραμε την απόφαση να τον αποκτήσουμε λόγω του τραυματισμού του Γκαβέλ και επειδή δεν μπορεί να ανταποκριθεί μόνος του ο Σάφαρτσικ στη θέση αυτή», δήλωσε ο προπονητής των πρωταθλητών Γερμανίας.

Ο ΜακΚάλεμπ, που είναι Αμερικανός αλλά διαθέτει διαβατήριο από την ΠΓΔΜ, είναι χωρίς ομάδα από τον Ιούνιο, όταν και αποχώρησε από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: