Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ψάχνει δύο, «δένει» δύο!

Σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός εξτρέμ είναι ο Ολυμπιακός, ενώ παράλληλα κινείται για να κρατήσει τους Μιλιβόγεβιτς και Αφελάι.

Ψάχνει δύο, «δένει» δύο
Την ώρα που η διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας είναι στον «αέρα», στον Ολυμπιακό αρχίζουν να μπαίνουν σταδιακά σε ρυθμούς Ατλέτικο Μαδρίτης.

Παράλληλα, όμως, οι Πειραιώτες κοιτάζουν και την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ τους, ενώ προτίθενται να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για την παραμονή κάποιων από τους δανεικούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Όσον αφορά την πρώτη κατηγορία, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να εξετάζουν περιπτώσεις για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς τους (παρά τη δήλωση του Ερίκ Αμπιντάλ) και την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού, με τον Τζόελ Κάμπελ να είναι ψηλά στη σχετική λίστα.

Η υπόθεση του Κοσταρικανού άσου παραμένει δύσκολη, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν και άλλες λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση.

Μέχρι στιγμής η Άρσεναλ δεν έχει αποφασίσει αν θα βάλει πωλητήριο στον διεθνή άσο, αν και η Έβερτον που είναι η τελευταία ομάδα που φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του παρουσιάζεται διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό που ξεπερνάει τα 8 εκατ. ευρώ.

Στο μέτωπο τώρα τον δανεικών, ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για την παραμονή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς και του Ιμπραΐμ Αφελάι.

Για τον Σέρβο μέσο τα δεδομένα αναφέρουν πως η «δουλειά» μπορεί να γίνει με ένα ποσό που θα φτάσει τα 3 εκατ. ευρώ, περίπου όσα χρήματα είχε δώσει η Άντερλεχτ για να πάρει τον παίκτη από τον Ερυθρό Αστέρα.

Όσον αφορά τον Ολλανδό, ο δανεισμός του από την Μπαρτσελόνα λήγει το καλοκαίρι, όταν λήγει και το συμβόλαιό του με τον καταλανικό σύλλογο.

Ωστόσο, ο «Γαύρος» αναφέρει πως οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει για οψιόν για τα επόμενα δύο χρόνια με τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ο οποίος φημολογείται πως βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους και της Φιορεντίνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: