Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

«Τελεσίγραφο» σε Πεδουλάκη!!

Από την πρόκριση ή όχι της Ούνιξ στο TOP 16 της Ευρωλίγκας θα κριθεί η παραμονή του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο της ομάδας του Καζάν, σύμφωνα με το ρωσικό Τύπο.

«Τελεσίγραφο» σε Πεδουλάκη!
Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Ούνιξ, λόγω των συνεχόμενων ηττών σε Ευρωλίγκα και VTB League, με αποτέλεσμα η καρέκλα του Αργύρη Πεδουλάκη ολοένα να… τρίζει.

Πλήθος δημοσιευμάτων από τη Ρωσία, θέλουν τον Έλληνα τεχνικό να μετρά… ώρες, ωστόσο η ιστοσελίδα «izvestia.ru» εκτιμά πως η παραμονή του αναμένεται να κριθεί το Δεκέμβριο, όταν και θα έχει ξεκαθαρίσει το αν οι κάτοχοι του Eurocup θα έχουν προκριθεί στο TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Επίσης, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για την έλλειψη γνώσης της αγγλικής γλώσσας από τον Έλληνα προπονητή, με αυτό να καθιστά δύσκολη την επικοινωνία του με τους ξένους παίκτες, με τους Καϊμακόγλου και Ζήση να εκτελούν ακόμα και χρέη… μεταφραστή ορισμένες φορές.

Τέλος, αυτή τη στιγμή «παίζουν» οκτώ ονόματα ως πιθανοί αντικαταστάτες του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο της Ούνιξ, με τον Εβγκένι Πασούτιν να είναι το φαβορί, καθώς στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα του Καζάν (2010-2012) είχε κατακτήσει το Eurocup το 2011.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: