Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Εκτός με κάταγμα στα πλευρά ο Χολέμπας!!

Ένα κάταγμα στα πλευρά είναι η αιτία που ο Χοσέ Χολέμπας δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της Ρόμα και κατ' επέκταση δεν ήταν και στην διάθεση του Ρανιέρι για τα ματς της Εθνικής Ελλάδος!
Αυτές τις ημέρες, μετά την αποτυχία της Εθνικής στο παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε και με το φάσμα του αποκλεισμού από το Euro 2016 να είναι πιο ορατό (και πιθανό) από ποτέ, όλοι προσπαθούν να βρουν αποδιοπομπαίους τράγους. Απόλυτα λογικό. Αλλά όχι και απαραίτητα ορθό. Ειδικά όταν φτάνουμε στο σημείο να κατηγορούνται αδίκως διεθνείς ποδοσφαιριστές. Διότι ξαφνικά προέκυψε θέμα σχετικά με τον αποκλεισμό του Χοσέ Χολέμπας από τις πρόσφατες κλήσεις της  Εθνικής.
 
Διάφορα «ρεπορτάζ» ανέφεραν τις τελευταίες ώρες ότι ο λόγος που ο διεθνής αριστερός μπακ της Ρόμα αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή από τον Κλαούντιο Ρανιέρι, είναι ότι... προσποιήθηκε τον τραυματία! Κάτι, που σύμφωνα με τις απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του gazzetta.gr είναι εντελώς αναληθές και έχει προκαλέσει τον εκνευρισμό του Ελληνα αμυντικού.
 
Όπως έχει ενημερώσει επισήμως η Ρόμα, ο Χολέμπας δεν συμμετέχει στις προπονήσεις από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου (05/1) και μετά. Σε εκείνη την αναμέτρηση ο 30χρονος μπακ δέχθηκε χτύπημα στα πλευρά του, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα σε ένα πλευρό ακριβώς κάτω από τη μασχάλη. Αυτός, ήταν εξάλλου και ο λόγος που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του ματς με τους Βαυαρούς.
 
Έκτοτε ο Χολέμπας δεν έχει συμμετάσχει σε καμία προπόνηση των «Λύκων», καθώς μετά βίας μπορεί να μετακινηθεί και όπως έχει ενημερώσει επισήμως η Ρόμα, από τη Δευτέρα ξεκίνησε χαλαρό τρέξιμο και θα κάνει τουλάχιστον άλλες δέκα ημέρες έως ότου πάρει το «ΟΚ» από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του για να συμμετάσχει στις κανονικές προπονήσεις, ενώ σίγουρα θα χάσει ακόμη τα παιχνίδια με Αταλάντα (22/11), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (25/11), Ιντερ (30/11) και πιθανότατα Σασουόλο (06/12)!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: