Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

«Περιμένουμε τα καλύτερα στο μέλλον»

Ο Πανελευσινιακός σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στη φετινή Α1 μπάσκετ στα Τρίκαλα και όλοι στους «σταχυοφόρους» περιμένουν καλύτερες μέρες τη φετινή περίοδο.

«Περιμένουμε τα καλύτερα στο μέλλον»
Έτσι, με ανακοίνωση που εξέδωσαν τη Δευτέρα ενημερώνουν πως περιμένουν ακόμα περισσότερο κόσμο στα εντός έδρας ματς, ώστε οι παίκτες να ανταποδώσουν αυτή τη συμπαράσταση, «αποθεώνουν» τη φιλοξενία των Θεσσαλών κι επιφυλάσσονται για ακόμα καλύτερη στον δεύτερο γύρο στη Γούβα, ενώ χαρακτηρίζουν άθλημα με μεγάλες συγκινήσεις το μπάσκετ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη αισιοδοξία ατενίζει το μέλλον η ομάδα που κάνει περήφανη μία ολόκληρη πόλη, την Ελευσίνα. Η πρώτη εκτός έδρας νίκη με 70-65 επί των Τρικάλων, δεύτερη συνεχόμενη υπό την καθοδήγηση του Τζίμη Κουστένη, αποτελεί κομβικό σημείο για τη συνέχεια.

Η διοίκηση, οι προπονητές, οι παίκτες, αλλά και οι φίλαθλοι του Πανελευσινιακού, που ακολούθησαν την ομάδα, οφείλουν να ευχαριστήσουν τους παράγοντες και το φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων για την άψογη φιλοξενία. Δίνουν, δε, ραντεβού στο δεύτερο γύρο για να ανταποδώσουν, όπως πάντα παραδοσιακά γίνεται, στην πόλη της Ελευσίνας και στο γήπεδο του Πανελευσινιακού.

Σε μία εποχή που ο ελληνικός αθλητισμός δεν είναι στα καλύτερά του, η ελληνική καλαθοσφαίριση δίνει το καλό παράδειγμα. Αποτελεί το άθλημα που, στην πλειοψηφία των αγώνων, προάγει το "Ευ Αγωνίζεσθαι" και η περυσινή τελευταία αγωνιστική αποτελεί το πιο ξεκάθαρο παράδειγμα. Αυτό το άθλημα, που δίνει τόσες συγκινήσεις σε όλους μας, πρέπει να προστατευτεί και ο Πανελευσινιακός δηλώνει πάντα παρών, μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες, για την προαγωγή του.

Για μία ακόμη φορά, η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες, θέλουν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον υπέροχο φίλαθλο κόσμο της Ελευσίνας που έδωσε το «παρών» και στο γήπεδο των Τρικάλων. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλους, αλλά λίγο παραπάνω σε εκείνους τους τρελούς «σταχυοφόρους» που πέρασαν τα δυο στενά!

Δίνουμε ραντεβού και πάλι στο γήπεδο, στον επόμενο αγώνα με το Ρέθυμνο, το επόμενο Σάββατο 22 Νοεμβρίου και ώρα 17.00. Έλατε να ζήσουμε πάλι όλοι μαζί νέες συγκινήσεις»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: