Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ο φορ και ο… Μέτσε!!

Η ενίσχυση με επιθετικό περιοχής είναι η μοναδική δεδομένη εν όψει Ιανουαρίου στον Παναθηναϊκό. Φήμες για τον νεαρό Μέτσε της Νίκης Βόλου. Αναμονή για Καρέλη και… Εργοτέλη.

Ο φορ και ο… Μέτσε
Το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το τέλος του 2014 θα έχει εξελίξεις στον Παναθηναϊκό σε επίπεδο μεταγραφών και ανανεώσεων. Πάντως επί της παρούσης δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται μόνο η απόκτηση ενός σέντερ φορ περιοχής με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες στο ρόστερ.

Στο μεταξύ, φήμες θέλουν τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση του Νέτι Μέτσε. Ο 19χρονος μέσος, που είναι διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Αλβανίας, ανήκει στη Νίκη Βόλου με την οποία διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις οι «πράσινοι» (έχουν, άλλωστε, δώσει αρκετούς δανεικούς). Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, που έχει παίξει φέτος σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017. Αν αποκτηθεί θα προορίζεται αρχικά για την ομάδα Νέων.

Πλάνο χωρίς Καρέλη

Ο Παναθηναϊκός (όπως και καμία άλλη ομάδα άλλωστε) ακόμη δεν γνωρίζει αν θα γίνουν αγώνες για τη Super League στο τέλος της εβδομάδας, αλλά συνεχίζει την προετοιμασία του σαν να είναι δεδομένο πως θα υποδεχτεί την Κυριακή τον Εργοτέλη. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει στον Νίκο Καρέλη, που υπέστη θλάση στη γάμπα, θα υποβληθεί σε εξετάσεις και σε πρώτη φάση εκτιμάται πως θα λείψει από τις προπονήσεις για 10-15 μέρες.

Εκτός πλάνων είναι επίσης ο Ατζαγκούν, αλλά πιθανότητες να προλάβει ακόμη και το ματς με τους Ηρακλειώτες έχει ο Ζέκα, που πηγαίνει όλο και καλύτερα. Εφόσον δεν υπάρξει πρωτάθλημα ούτε αυτή την εβδομάδα, οι «πράσινοι» θα προγραμματίσουν ένα φιλικό για να μη μείνουν άπραγοι μέχρι το ματς με τη Λοκομοτίβ Μόσχας την επόμενη εβδομάδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: