Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΟΚ για Άουγκουστιν!

Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον αμυντικό Μπλαζέι Άουγκουστιν αποκαλύπτει ο πολωνικός Τύπος. Ρωτήθηκε ο Σνάουτσνερ για τον 26χρονο παίκτη.

ΠΑΟΚ για Άουγκουστιν
Την περίπτωση του Μπλαζέι Άουγκουστιν φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής. Ο 26χρονος στόπερ αγωνίζεται στην πολωνική Γκόρνικ και ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, που υπήρξε παίκτης του «Δικεφάλου» και πλέον εργάζεται στην ομάδα Νέων της πολωνικής ομάδας, κλήθηκε να δώσει πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή.

«Πρόσφατα με ρώτησαν για τον Μπλαζέι. Ο ΠΑΟΚ έχει δύο στόπερ μόνο αυτή τη στιγμή και δεν έχει ανταγωνισμό σε αυτές τις θέσεις. Είναι αναγκαία η ενίσχυσή του στην άμυνα. Είναι δύσκολο να έχουμε μια ιδέα για τον Μπλαζέι, γιατί είχε έναν τραυματισμό και ήταν τιμωρημένος», ανέφερε ο Σνάουτσνερ.

Ο Άουγκουστιν είχε στην αρχή της καριέρας του ένα μικρό πέρασμα από την Μπόλτον, εν συνεχεία αγωνίστηκε στη Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά και στην Ιταλία με Ρίμινι, Βιτσέντζα και Κατάνια (21 συμμετοχές στη Serie A). Από το 2013 ανήκει στην Γκόρνικ και φέτος μετρά 8 συμμετοχές και 1 γκολ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: