Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Στο European Club Association ο Παναθηναϊκός!!


Σε εκδήλωση μαζί με άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους εκπροσωπήθηκε ο Παναθηναϊκός, όπου οι άνθρωποι όλων των ομάδων είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για διάφορα θέματα ποδοσφαίρου.

Στο European Club Association ο Παναθηναϊκός
Την περασμένη Πέμπτη (13/11) εκπρόσωποι των μελών από την δεύτερη υποδιεύθυνση του European Club Association -φορέα που έχουν φτιάξει τα μεγάλα ευρωπαϊκά clubs- συγκεντρώθηκαν στην Αγία Πετρούπολη, για μια συνάντηση της υποδιεύθυνσης.

Οικοδέσποινα ήταν η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ το «παρών» έδωσαν 27 σύλλογοι από οκτώ διαφορετικές Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες. Ομάδες από το Βέλγιο, την Κύπρο, την Δανία, την Ελλάδα, την Ολλανδία, τη Ρωσία, την Τουρκία και την Ουκρανία είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

inner

Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από το στέλεχος του οικονομικού τμήματος Έλλη Τζαχρήστου και το στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος Φώτη Λούντζη ενώ στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το Financial Fair Play, την κατανομή των εσόδων από το Champions League και το Europa League. Όπως επίσης και ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 που θα γίνει στο Κατάρ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: