Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Συζητούν για Γενάρη!

Σύσκεψη κορυφής θα πραγματοποιηθεί σήμερα στον Άρη, παρουσία των κ.κ. Γαλανού, Κάμπος και Τοπαλίδη. Σε πρώτο πλάνο Σολάρι και Βερόν.

Συζητούν για Γενάρη
Το σημερινό ρεπό που έχει σήμερα η ομάδα θα εκμεταλλευτούν στον Άρη, ώστε να καταστρώσουν τα πλάνα τους για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη κορυφής με αντικείμενο τις προσθήκες που θα υπάρξουν στο ρόστερ θα δώσουν το παρών οι κ.κ. Γαλανός, Κάμπος και Τοπαλίδης, οι οποίοι θα θέσουν επί τάπητος όλες τις σχετικές υποθέσεις.

Ο Κάμπος θα αναλύσει τα συμπεράσματα που έχει αποκομίσει από τις πρώτες του ημέρες στην ομάδα και θα προβάλει τις ανάγκες που υπάρχουν για την ενίσχυση της ομάδας.

Στην κουβέντα θα πέσουν και τα πρώτα ονόματα στο τραπέζι, αφού ήδη έχουν προταθεί αρκετοί παίκτες ώστε να γίνει το… ξεσκαρτάρισμα.

Ωστόσο, ήδη έχουν συζητηθεί εκείνα του Εστέμπαν Σολάρι, ο οποίος ζητάει τα διπλά (50.000 ευρώ) από όσα του προσφέρει ο ισχυρός άνδρας των «κιτρίνων».

Το επόμενο όνομα που προστέθηκε στη λίστα είναι εκείνο του Ματίας Βερόν, καθώς ο Αργεντινός χαφ έμεινε πριν από λίγες μέρες ελεύθερος από τον Κισσαμικό και προτάθηκε αφού ο Κάμπος αναζητεί ένα παίκτη στα αμυντικά χαφ δίπλα στον Σανιά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: