Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

«Να παίξουμε ποδόσφαιρο…»

Ο Άγγελος Παπαστεριανός ήταν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα Καλαμαριάς το καλοκαίρι, με τον 23χρόνο κεντρικό αμυντικό να ενσωματώνεται πολύ αργά στην προετοιμασία. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή μίλησε στην εφημερίδα «Αrena Press» για την παρουσία του στους «κοκκινόμαυρους», την έλευση του Παναγιώτη Διλμπέρη και τους στόχους της ομάδας από εδώ και πέρα.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΤΖΙΟΒΑΛΗ
Οι εντυπώσεις από το φιλικό στην Ξάνθη;
«Ηταν ένα δυνατό τεστ με μια ομάδα Σούπερ Λιγκ, προσπαθήσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο όσα είχαμε δουλέψει τις τελευταίες μέρες με τον καινούριο προπονητή. Κάποια πράγματα πήγαν καλά, κάποια όχι. Θα μας βοηθήσει η διακοπή να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε, ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος».
Το Σάββατο είχαμε κόντρα. αδερφών. Εσύ απέναντι στον αδερφό σου Μανώλη και ο συμπαίκτης Κώστας Καπετάνος με τον αδερφό του Παντελή. Πώς το βιώσατε;
«Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, δύο αδέρφια στη μία ομάδα, δύο στην άλλη. Ήταν λίγο περίεργο, αλλά το χαρήκαμε πιστεύω και οι τέσσερις μας, ήταν ωραίο συναίσθημα».
Οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον νέο τεχνικό Παναγιώτη Διλμπέρη;
«Από τις πρώτες μέρες φαίνεται ότι είναι προπονητής της δουλειάς και της πειθαρχίας. Πιστεύω πως η φιλοσοφία του ταιριάζει απόλυτα στο ρόστερ της ομάδας, καθώς έχουμε ποιότητα σαν ομάδα και μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Άσχετα αν μέχρι τώρα δεν το έχουμε δείξει, καθώς οι προηγούμενοι προπονητές δεν ήταν της ίδιας φιλοσοφίας».
Τι είναι αυτό που ζητάει περισσότερο από εσάς ο νέος τεχνικός;
«Καταρχάς θέλει να έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να είμαστε επιθετικοί, προσέχοντας όμως και την άμυνα μας και προσπαθούμε να βάλουμε αυτοματισμούς στο παιχνίδι μας. Φαίνεται ήδη ότι είναι πολύ. δουλευταράς!».
Άργησες να ξεκινήσεις προετοιμασία με τον Απόλλωνα, καθώς εντάχθηκες στην ομάδα αρχές Σεπτέμβρη. Είσαι πλέον στο 100%;
«Αργησα να υπογράψω και μπήκα στις προπονήσεις γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου, νομίζω όμως μέρα με τη μέρα αισθάνομαι καλύτερα. Δεν είμαι ακόμα απολύτως έτοιμος, αλλά πιστεύω ότι η διακοπή θα βοηθήσει και μένα».
Η φυσική σου θέση είναι κεντρικός αμυντικός, σε είδαμε φέτος στον Απόλλωνα να αγωνίζεσαι και ως δεξιός μπακ. Έχεις πρόβλημα με αυτό;
«Η θέση μου είναι στο κέντρο της άμυνας, έχω αγωνιστεί μερικές φορές και ως αμυντικό χαφ και δεξί μπακ. Δεν έχω πρόβλημα με τη θέση, όπου ζητήσει ο προπονητής θα αγωνιστώ».
Ποιος είναι ο στόχος του Απόλλωνα φέτος;
«Πρώτα από όλα, πρέπει να κάνουμε μια καλή ομάδα και όλα τα άλλα θα έρθουν μέσα από τη δουλειά και την προπόνηση. Δεν ξεκινήσαμε καλά, στο χέρι μας είναι να βελτιωθούμε. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και όλα τα άλλα θα έρθουν».
Πώς βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα;
«Είναι αμφίρροπο και πολύ ανταγωνιστικό. Έχουν ξεχωρίσει νομίζω ο Ηρακλής, η Λαμία και η Λάρισα, αλλά και δεν είναι εύκολο ούτε για αυτούς, όλα τα παιχνίδια κρύβουν δυσκολίες».
Πώς βλέπεις την προσπάθεια του Ηρακλή;
«Εχει ξεκινήσει πολύ καλά, το χαίρομαι. Ο κ. Παπαδόπουλος είναι σοβαρός προπονητής, έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο και μακάρι να συνεχίσει έτσι και να πετύχει τον στόχο του».
Το μήνυμα σου στον κόσμο του Απόλλωνα;
«Μέσα από τη δουλειά και την προπόνηση θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε έδαφος στην κατάταξη, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πρωταγωνιστήσουμε, όπως αρμόζει στην ιστορία του Απόλλωνα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: