Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Μάτια παντού!!

Τις περιπτώσεις αρκετών παικτών που αυτές τις μέρες παίζουν σε πολλά ευρωπαϊκά γήπεδα και εθνικές ομάδες εξετάζουν στον ΠΑΟΚ, καταστρώνοντας τη στρατηγική τους για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Μάτια παντού
Το πλάνο με το οποίο θα κινηθούν τον Γενάρη για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ συνεχίζουν να ετοιμάζουν στον ΠΑΟΚ, χωρίς να έχει αποφασιστεί ακόμα τι είδους κινήσεις θα γίνουν στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά», όπως γράφει η SportDay, συνεχίζεται η αναζήτηση στοιχείων για διάφορους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί ή και για ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από ένα πρώτο τεστ και «τσεκάρονται» επιπροσθέτως.

Προτεραιότητα, όπως έχουμε αναφέρει, είναι η απόκτηση κάποιων μεσοεπιθετικών, ενώ παράλληλα ψάχνουν και για έναν στόπερ. Αυτό το «τσεκάρισμα» συνεχίζεται και αυτές τις μέρες που έχουν αγώνες οι εθνικές ομάδες.

Ο Ζήσης Βρύζας ετοιμάζει μία λίστα με ποδοσφαιριστές για την οποία θα συζητήσεις με τον Άγγελο Αναστασιάδη, με τον οποίο αναμένεται σύντομα να έρθει σε επαφή για να θέσουν επί τάπητος όλα τα ζητήματα.

Την ίδια ώρα, οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να προχωρήσουν και τις υποθέσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων κάποιων παικτών, όπως οι Κατσικάς, Τζανδάρης που αναμένεται να παραμείνουν για περισσότερα χρόνια με παράλληλα αναπροσαρμογή στις αποδοχές τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: