Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Γκόλιας: «Χρειαζόμαστε ένα σερί νικών»

Πεπεισμένος πως ο Αρης θα βρει από εδώ και στο εξής τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και θα φτάσει σύντομα στην κορυφή της βαθμολογίας, εμφανίστηκε ο Νίκος Γκόλιας. Μιλώντας στο «Τρίτο ημίχρονο» του Αθλητικού Metropolisο Καρδιτσιώτης αμυντικός μέσος τοποθετήθηκε για την εμφάνιση απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, μίλησε για την απόφαση του καλοκαιριού να παραμείνει στον Αρη, ενώ σχολίασε και τις εντυπώσεις του από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

«Ασφαλώς και θέλαμε καλύτερη εμφάνιση, αλλά παρουσιαστήκαμε μέτριοι, ήμασταν αγχωμένοι. Σημασία, όμως, έχει η δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Στόχος δεν μπορεί να είναι παρά να φτιάξουμε ένα μεγάλο σερί» τόνισε αρχικά, για να προσθέσει στη συνέχεια: «Είναι δεδομένο πως υπάρχει άγχος. Ολη τη βδομάδα δουλεύουμε καλά, αλλά μέσα στο γήπεδο τα πράγματα είναι αλλιώς. Θέλουμε να τελειώνουμε τα παιχνίδια γρηγορότερα, μας παίζουν και οι αντίπαλοι αρκετά κλειστά. Ειμαι σίγουρος πως αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ένα καλό σερί νικών για να λυθεί και να παίξει πολύ καλύτερα».

Σχετικά με το άγχος που δημιουργεί το «πρέπει» στον Αρη, τόνισε: «Ολοι ξέρουμε που πρέπει να πάει ο Αρης και πρέπει να ζούμε με αυτό. Δεν γίνεται διαφορετικά. Αλλοι επιλέξαμε να μείνουμε στην ομάδα, αλλά κι αυτοί που ήρθαν με μεταγραφή, ξέραμε πως υπάρχει αυτό το πρέπει. Απλώς πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά».

Αναφορικά με την απόφαση παραμονής στον Αρη, ξεκαθάρισε: «Δεν το επέλεξα μόνος, ήταν κι άλλα παιδιά που ήθελαν να μείνουν. Ξέραμε καλά που μέναμε. Ξέραμε πως η ομάδα πρέπει να επανέλθει, πρόκειται για ένα τεράστιο κλαμπ και είναι πραγματικά τιμή για όλους μας να φοράμε τη φανέλα του Αρη».

Για το κακό ξεκίνημα του Αρη, είπε: «Οι πρώτες αγωνιστικές ήταν περίεργες. Θεωρητικά, βέβαια, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Η ομάδα ήθελε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί, ίσως φταίει και το γεγονός πως δεν κάναμε φιλικά παιχνίδια. Θεωρώ πως από εδώ και στο εξής θα έχουμε τουλάχιστον τον τρόπο να παίρνουμε τα αποτελέσματα και παιχνίδι με το παιχνίδι, θα γίνονται και οι εμφανίσεις μας καλύτερες».

Για τις αλλαγές που επέφερε ο ερχομός Κάμπος, τόνισε: «Ο κύριος Κάμπος προσπαθεί συνεχώς να μας εμψυχώνει. Γίνεται πραγματικά καλή δουλειά. Ολοι όμως κρινόμαστε από τα αποτελέσματα. Επομένως, όλοι στο τέλος θα κριθούμε».

Για τις εντυπώσεις του από το πρωτάθλημα, ανέφερε: «Πάνω-κάτω οι περισσότερες ομάδες έχουν την ίδια δυναμικότητα. Αυτό που εισπράττουμε γενικά, είναι πως ο Πανσερραϊκός και η Καβάλα έχουν τους πιο έμπειρους παίκτες και τη μεγαλύτερη ποιότητα. Εκτιμώ πάντως ότι η ποιότητα η δική μας είναι πολύ μεγαλύτερη. Φτάνει να το δείχνουμε και στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να καταλάβουμε πως το βασικότερο είναι το αποτέλεσμα».

Στο τέλος, στάθηκε και στην παρουσία του Καρατζιοβαλή, λέγοντας: «Ο Δημήτρης είναι ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής και πραγματικά έχει κερδίσει το σεβασμό όλων στα αποδυτήρια. Μας μιλά συνεχώς, μας βοηθάει, είναι κοντά μας και θέλει να μας δει να προχωράμε. Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: