Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Φήμες για Μπαρτζώκα και Ρεάλ!!

Οι επόμενες 15 μέρες είναι δύσκολες για την Ρεάλ Μαδρίτης με τη θέση του Πάμπλο Λάσο να κινδυνεύει και σύμφωνα με τους Ισπανούς τον Γιώργο Μπαρτζώκα να είναι πιθανός αντικαταστάτης του. 
Μετά από δυόμιση σχεδόν στον Ολυμπιακό και την κατάκτηση μίας Ευρωλίγκας ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέβασε τις μετοχές του. Μάλιστα τις ανέβασε τόσο πολύ που σύμφωνα με ισπανικά δημοσιέυματα τον σκέφτονται οι Ισπανοί ως αντικαταστάτη του Πάμπλο Λάσο.
Η Ρεάλ δεν παίζει καλό μπάσκετ και μετράει ήδη αρκετές ήττες. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του Λάσο και τις επόμενες 15 μέρες παίζεται η παραμονή του στον πάγκο. Η Ρεάλ αντιμετωπίζει εντός έδρας την Αναντολού Εφές, εκτός έδρας τις Μπαρτσελόνα και Ουνικάχα και θα παίξει εντός έδρας στην πρεμιέρα του Top 16. Αν δεν τα καταφέρει καλά ο Ισπανός τεχνικός τότε η απομάκρυνσή του από τον πάγκο είναι πιθανή με την ιστοσελίδα «encestando.es» να προχωραει ακόμη παρακάτω το θέμα και να αναφέρει τους Γιώργο Μπαρτζώκα και Σάσα Τζόρτζεβιτς ως πιθανότερους αντικαταστάτες.
Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει εκτίμηση της διοίκησης των Μαδριλένων προς το πρόσωπο του Γιώργου Μπαρτζώκα τόσο γιατί τους πήρε την Ευρωλίγκα στο Λονδίνο όσο και για το γεγονός πως η περισνή προημιτελική σειρά με τον Ολυμπιακό πήγε στα πέντε παιχνίδια.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: