Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Το κοινωνικό πρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Παρά την έντονη αγωνιστική δράση των τελευταίων ημερών τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ βρήκαν το χρόνο για να βοηθήσουν τα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Το κοινωνικό πρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Το σκληρό πρόγραμμα προπονήσεων και αγώνων δε στέρησε από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να προσφέρουν στα παιδιά που το έχουν μεγάλη ανάγκη ειδικά τις μέρες των γιορτών που πλησιάζουν.

Την ευχή μιας 16χρονης κοπέλας που πάσχει από τετραπληγία έκαναν πραγματικότητα χθες (16/12) ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι παίκτες του. Η Βίκυ ήθελε να γιορτάσει τα γενέθλια της παρέα με τους αγαπημένους της ποδοσφαιριστές. Οι γονείς της μετέφεραν το αίτημα στην ομάδα και έτσι το… πάρτι οργανώθηκε. Οι παίκτες και ο προπονητής ευχήθηκαν στην μικρή, της έδωσαν δώρα, έσβησαν τα κεράκια και είδαν ένα τεράστιο χαμόγελο να διαγράφεται στο πρόσωπο ενός παιδιού που περνάει πολύ δύσκολες στιγμές.



Λίγο αργότερα μετά τη χθεσινή(16/12) προπόνηση του «Δικεφάλου» οι Γιάννης Σκόνδρας, Στέλιος Κίτσιου, Μάαρτεν Μάρτενς, Ρόμπερτ Μακ, Φάνης Τζανδάρης, Στέλιος Πόζογλου, Εργκούς Κάτσε, Κυριάκος Σαββίδης και Δημήτρης Κωνσταντινίδης φόρεσαν τα «σκουφάκια» τους, πήραν από ένα μεγάλο σάκο και σαν άλλοι «Άγιοι Βασίληδες» μοίρασαν δώρα, αυτόγραφα και πολλά χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική και Παιδοχειρουργική πτέρυγα του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, έπειτα από κάλεσμα του Συλλόγου Εθελοντών του Νοσοκομείου «Αντηρίδα».



Τους παίκτες υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ.Βασίλης Παπάς, η Διευθύντρια του Νοσοκομείου κ. Μαρία Γιογκατζή και η Πρόεδρος του Συλλόγου «Αντιρήδα» κ. Ζωή Ψαρρά-Παπαγεωργίου, οι οποίοι τους οδήγησαν σε όλα τα δωμάτια όπου συνάντησαν και τα 60 παιδιά που νοσηλέυονται εκεί.

Στην προσπάθεια της ομάδας συνεισέφερε έμπρακτα και ο χορηγός της ΠΑΕ, «SOL’S ΛΙΒΑΡΔΑΣ» προσφέροντας τα δώρα που μοίρασαν οι ποδοσφαιριστές στα παιδιά.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: