Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Πρίφτης: «Εκμεταλλευτήκαμε την απουσία του Διαμαντίδη»

Θετικά σχολίασε ο Δημήτρης Πρίφτης την εμφάνιση του Άρη στην ήττα από τον Παναθηναϊκό, με τον προπονητή των «κίτρινων» να τονίζει πως αυτά τα ματς ενδείκνυνται περισσότερο για συλλογή εμπειριών.

Πρίφτης: «Εκμεταλλευτήκαμε την απουσία του Διαμαντίδη»
Ευχαριστημένος ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης από την προσπάθεια των παικτών του στην ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ο κόουτς του Άρη τόνισε πως η ομάδα του εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη, ωστόσο δεν θα πρέπει να μείνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς αυτό που ακολουθεί με τα Τρίκαλα έχει την… ουσία.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Πιστεύω ότι κάναμε ένα αξιόλογο παιχνίδι. Ειδικά αμυντικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ταυτόχρονα είχαμε ομαδικότητα στην επίθεση. Εκμεταλλευτήκαμε τη συγκυρία της απουσίας του Διαμαντίδη. Μπορούμε να πιέσουμε στο ανοιχτό γήπεδο και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε καλές συνθήκες. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Το παιχνίδι ουσίας είναι με τα Τρίκαλα, τα συγκεκριμένα ματς είναι περισσότερο για συλλογή εμπειριών και βελτίωσης της ομάδας σου και αυτών που κάνεις στο γήπεδο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό σε Ευρώπη και Ελλάδα και θέλω να πω συγχαρητήρια», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης και πρόσθεσε:

«Είναι ένα θέμα για εμάς πως κάνουμε τα φάουλ. Έχουμε χαμηλό αριθμό βολών και δεν κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας. Σίγουρα μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν τον ρόλο τους, αλλά ήταν καθαρή η νίκη του Παναθηναϊκού. Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε φάουλ, αλλά και πως θα τα κάνουμε στην άμυνα».

Ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς, από τη μεριά του, τόνισε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για το καλό παιχνίδι που έπαιξαν σήμερα. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι παίξαμε ένα καλό ματς, δώσαμε 22 ασίστ που πρέπει να είναι οι περισσότερες για εμάς φέτος. Δεν θα πρέπει να σταθούμε σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να το ξεχάσουμε και το παιχνίδι με τα Τρίκαλα που είναι μπροστά μας και πρέπει να το κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: