Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Πάνοπλος για το πλάνο της νίκης!

Με όλα τα όπλα στην διάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο θα διεκδικήσει ο Ατρόμητος την επιστροφή στις νίκες στο εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πάνοπλος για το πλάνο της νίκης
Χωρίς προβλήματα θα παρατάξει τον Ατρόμητο ο Ρικάρντο Σα Πίντο στο εντός έδρας ματς κόντρα στον Λεβαδειακό για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Περιστεριώτες θέλουν άμεσα την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα επιδιώξουν να κάνουν την αρχή στο ματς με το σύλλογο της Λιβαδειάς.

Στην προσπάθεια αυτή ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του όλα του τα όπλα, όπως ανακοίνωσε μετά το τέλος της σημερινής, τελευταίας προπόνησης.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Ρικάρντο Σα Πίντο είναι οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Νάστος, Κοντοές, Κούρος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Αγκουαζί, Γκαρσία, Καραμάνος, Φάμπιο, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Παπάζογλου, Ούμπιντες, Τάτος.

Θεολόγου, Εγκουέμ, Τσέναμο, Λημνιός, Παπασπύρος, Κιβρακίδης, Μπάλλας και Γεωργίου που έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν κανονικά το πρωί της Τετάρτης υπό την επίβλεψη του Σωτήρη Κακαργιά.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: