Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Άσπρη… μέρα με Πόι!!

Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, όμως ο Άρης είδε άσπρη μέρα και με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Μάουρο Πόι, επέστρεψε στις νίκες (και την κορυφή) επικρατώντας 2-0 της Θύελλας Φιλώτα!

Άσπρη… μέρα με Πόι!
Στις γιορτές συνηθίζονται τα δώρα, αλλά ο Άρης δεν είχε καμία διάθεση να δώσει άλλα τέτοια στους αντιπάλους του!

Οι «κίτρινοι» άφησαν πίσω το ισόπαλο 2-2 με τον Πανσερραϊκό και επικρατώντας της Θύελλας Φιλώτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 11η αγωνιστική, επέστρεψαν στις νίκες, αλλά και στην κορυφή καθώς αναβλήθηκε το παιχνίδι της Καβάλας.

Ο Μάουρο Πόι ήταν για ακόμα μια φορά ο πρωταγωνιστής, αν και αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε μια περίτεχνη ενέργεια από τον Αργεντινό. Αρκούσε η ψυχραιμία του από την άσπρη βούλα για να διαμορφώσει με δικά του γκολ (35', 64') το τελικό 2-0.

Ο Άρης είχε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπαθώντας να διασπάσει την «σφιχτή» άμυνα της Θύελλας Φιλώτα. Η πρώτη σοβαρή απειλή σημειώθηκε στο 24’ με τον Κοντουγουλίδη να επεμβαίνει στην κεφαλιά του Καπνίδη και στο 31’, ο ίδιος παίκτης προσπάθησε εκ νέου με κεφαλιά να παραβιάσει την αντίπαλη εστία, όμως και πάλι ο Κοντογουλίδης ήταν σε ετοιμότητα. Στο 34’ οι «κίτρινοι» κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γκίνο από τον Μισαηλίδη, με τον Πόι να το μετουσιώνει σε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο έψαξαν και δεύτερο γκολ και το πέτυχαν ξανά από την άσπρη βούλα. Στο 64’ ο Καπνίδης ανατράπηκε από τον Κλαζόγλου με τον Πόι να σκοράρει από την άσπρη βούλα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αρης (Πάουλο Κάμπος): Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντεζ, Λεμονής, Πόι, Προβατίδης, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης.

Θύελλα Φιλώτα (Νίκος Παπανώτας): Κοντογουλίδης, Σιδηρόπουλος, Σιμηχανίδης, Μπάμπαρης, Κλάζογλου, Μισαηλίδης, Θεοδουλίδης, Χαϊτίδης, Ζηνόβιος, Κόλα, Μαρκόπουλος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: