Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Στην αντεπίθεση για Σανιά!!

Τη δική του διάσταση στην υπόθεση του Σιντί Σανιά έδωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε πριν από λίγο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σίντι Σανιά: Ένας ποδοσφαιριστής, που προπονούνταν με την ομάδα μας, αξίας 65.000 ευρώ!!!

Σίντι Σανιά: Ένας ποδοσφαιριστής, που μέχρι τις 30 Οκτωβρίου του είχε καταβληθεί το εκπληκτικό ποσοστό του 41,1% των συμφωνηθέντων για όλη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Κι όλα αυτά χωρίς να έχει αγωνιστεί ούτε ένα λεπτό!!!

Επί 20 και πλέον μέρες του έγιναν επανειλημμένες οχλήσεις, προκειμένου να προσκομίσει το διαβατήριο του.

Τελικά το έφερε σε φωτοτυπία πριν από τέσσερις μέρες και έπειτα από συστάσεις του προπονητή της ομάδας μας και του κ. Τοπαλίδη.

Σε όλο αυτό το διάστημα μας έλεγε ότι δεν το έχει!!! Άραγε γιατί;

Έπειτα από ενδελεχή έλεγχο διαπιστώσαμε ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν έχει βίζα και κατά συνέπεια δεν μπορεί να αγωνιστεί με την ομάδα μας.

Αυτή είναι άλλη μια «κληρονομιά» για την οποία κάποιοι αγωνίστηκαν νομικά στην αρχή της χρονιάς, προκειμένου να μπορεί να αγωνιστεί, μη γνωρίζοντας ότι δεν έχει ούτε καν βίζα. Αυτή είναι η επιπολαιότητα που υπήρχε στον ΑΡΗ μέχρι πρότινος.

Επί της ουσίας, ο ποδοσφαιριστής πρέπει να βγάλει βίζα.

Η Διοίκηση του επισήμανε σε όλους τους τόνους ότι τον θέλει στο δυναμικό της (εξ ου και η μέχρι τώρα καταβολή του 41,1%) και του είπε ξεκάθαρα: «Σου πληρώνουμε τα έξοδα μετάβασης στη χώρα σου, καθώς και ότι άλλο προκύψει και επιστρέφοντας με τη βίζα θα σου καταβάλλουμε άμεσα το ποσό των 9.400 ευρώ (4.700 Χ 2)».

Όλα αυτά προς διασφάλιση αφενός του Συλλόγου μας και αφετέρου του ίδιου το ποδοσφαιριστή, καθώς αν δεν πληρωθεί μετά την επιστροφή του δεν θα αγωνιστεί.

Τι πιο ξεκάθαρο;

Ο παίκτης ζήτησε την καταβολή των δύο μηνών (Νοέμβριος και Δεκέμβριος) τώρα, διαφορετικά, όπως είπε, έχει και από αλλού πρόταση…

Τον ΑΡΗ, όμως, ποιος τον διασφαλίζει;

Έφυγε, διακόπτοντας τη συζήτηση με αγένεια και λέγοντας με περισσή αχαριστία…

Το κεφάλαιο Σανιά έκλεισε. Ο ΑΡΗΣ προχωράει στις επόμενες κινήσεις του…

Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: