Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Δεν παραιτείται ο Σαρρής!!

Διαψεύδεται από την πλευρά του Γιώργου Σαρρή ότι προτίθεται να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ, ώστε να κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη εκλογική διαδικασία.

Δεν παραιτείται ο Σαρρής
Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες ότι ο Γιώργος Σαρρής σκέφτεται να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ, προκειμένου να βάλει υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές (όποτε αυτές γίνουν).

Στενοί συνεργάτες του ισχυρού άνδρα της Ομοσπονδίας αναφέρουν πως ουδέποτε τέθηκε τέτοιο θέμα από τον κ. Σαρρή, ο οποίος τους έχει τονίσει:

«Δεν πρόκειται να διεκδικήσω βουλευτικό αξίωμα. Δεν έχει περάσει κάτι τέτοιο από το μυαλό μου και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση».

Στο μεταξύ, μέχρι το τέλος του μήνα θα διεξαχθεί το τελευταίο Δ.Σ. της ΕΠΟ που θα έχει απολογιστικό χαρακτήρα για τη χρονιά που τελειώνει, με το θέμα του Ρανιέρι να είναι σε πρώτο πλάνο.

Έτσι είναι πιθανό μέχρι τότε να έχει λυθεί το συμβόλαιο του Ιταλού και να προχωρήσουν στο τελικό στάδιο οι επαφές με άλλον προπονητή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να προβάλλει αυτή τη στιγμή το φαβορί – παρά τη σχετική διάψευση της Ομοσπονδίας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: