Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Διπλό… σοκ στο Λιγκ Καπ!!

Στους «4» του Λιγκ Καπ Αγγλίας προκρίθηκε η Τσέλσι, επικρατώντας 3-1 της Ντέρμπι, σε ένα ματς που επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Ζουμά. Αποκλεισμός (1-0) σοκ για Σαουθάμπτον από τη Σέφιλντ Γιουν

Διπλό… σοκ στο Λιγκ Καπ!
Από ένα… σοκ σε Τσέλσι και Σαουθάμπτον πρόσφεραν τα ματς με Ντέρμπι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας!

Από τη μία οι «μπλε» προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, επικρατώντας 3-1, ωστόσο άπαντες «πάγωσαν» με τον σοβαρό τραυματισμό του Ζουμά στη σύγκρουση με τον Τσεχ, ενώ από την άλλη οι «Άγιοι» αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης, λόγω του γκολ που σημείωσε ο ΜακΝάλτι από το 63ο λεπτό!

inner

Ντέρμπι-Τσέλσι 1-3
(71’ Μπράισον-23’ Αζάρ, 56’ Φιλίπε Λουίς, 82’ Σίρλε)

Χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα από την Ντέρμπι, η Τσέλσι ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 23’ με τον Αζάρ, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν αυτή που έψαξε το δεύτερο τέρμα και το πέτυχε με τον Φελίπε Λουίς στο 56’.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι «μπλε» χαλάρωσαν, με αποτέλεσμα ο Μπράισον να δώσει νέο… ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, μειώνοντας για τους γηπεδούχους στο 71’. Όμως, στο 78’ ο Μπάξτον αποβλήθηκε, αφήνοντας με παίκτη λιγότερο την ομάδα του και έτσι τέσσερα λεπτά αργότερα (82’) ο Σίρλε έβαλε την… υπογραφή του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

inner

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Σαουθάμπτον 1-0
(63’ ΜακΝάλτι)

Παρά το γεγονός πως τις χωρίζουν δύο κατηγορίες, η Σαουθάμπτον ήταν όχι μόνο κακή στο πρώτο ημίχρονο με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (ομάδα της League One), αλλά λίγο έλειψε να μείνει και πίσω στο σκορ όταν σε μία προσπάθεια των γηπεδούχων η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Την ίδια νωθρή… εικόνα εξακολουθούσαν να έχουν και στο δεύτερο μέρος οι «Άγιοι», με αποτέλεσμα οι «λεπίδες» να περάσουν σε θέση οδηγού στο 63ο λεπτό, με τον ΜακΝάλτι και το 1-0 να μείνει μέχρι τη συμπλήρωση των 90 λεπτών. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: