Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Κέσελ: «Ματς για να θυμάσαι τα Ερ. Αστέρας-ΟΣΦΠ»

Στην… ιστορία θα μείνουν, για την ατμόσφαιρα που είχαν, τα δύο παιχνίδια που έδωσαν φέτος Ερυθρός Αστέρας και Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα, σύμφωνα με τον Μάρκο Κέσελ.

Κέσελ: «Ματς για να θυμάσαι τα Ερ. Αστέρας-ΟΣΦΠ»
Δύσκολα θα ξεχάσει κανείς το θέαμα που παρακολούθησε, τόσο στο παρκέ, όσο και στις κερκίδες, στις αναμετρήσεις του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε στο σερβικό Τύπο ο Μάρκο Κέσελ.

«Το θέαμα που πρόσφεραν ήταν πολύ όμορφο. Έγιναν δύο όμορφα παιχνίδια, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στις εξέδρες, τόσο στο Βελιγράδι, όσο και στον Πειραιά. Είναι από τα ματς που θα θυμάσαι για πάντα», δήλωσε αρχικά ο Μάρκο Κέσελ στην ιστοσελίδα «novosti.rs», όπου στη συνέχεια ερωτήθηκε για το γιατί δεν πήγε στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά στη Μέγκα Λεξ:

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι η ομάδα μου και τον αγαπάω. Και μάλιστα, είχα παραμείνει σε μία εποχή που πολύς κόσμος αποχωρούσε. Το καλοκαίρι φημολογούνταν η πιθανή επιστροφή μου. Δεν έγινε κάτι τέτοιο, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας είναι πάντα στην καρδιά μου και γι’ αυτό μόνο νίκες και τίτλους του εύχομαι». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: