Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Άντιτς στο gazzetta.gr: «Η Εθνική Ελλάδας έχασε την αυτοπεποίθηση της»

Ο Ράντομιρ Άντιτς ο μοναδικός τεχνικός που έχει καθοδηγήσει Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο μιλάει στο gazzetta.gr για την αγωνιστική καθίζηση της Εθνικής Ελλάδας.
Η ΕΠΟ τηρεί «σιγή ιχθύος» αναφορικά με τον διάδοχο του Κλαούντιο Ρανιέρι στην Εθνική ομάδα καθώς δεν έχει διευθετηθεί και τυπικά η εκκρεμότητα με την αποζημίωση του Ιταλού τεχνικού.
Ακούστηκαν τα ονόματα των Τραπατόνι και Ντάουμ τα οποία όμως διαψεύσθηκαν άμεσα. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Ράντομιρ Άντιτς, τον μοναδικό προπονητή που έχει καθίσει στους πάγκους των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος αυτή την εποχή δεν εργάζεται σε κάποιον σύλλογο κατέθεσε την άποψη του για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.
«Αυτο που θα ήθελα να πω για την εθνική Ελλάδας είναι πως πρόκειται για μία ομάδα με αξιόλογους παίκτες και τα πρόσφατα αποτελέσματα της δεν συνάδουν με τις δυνατότητες των παικτών της».
Ο πρώην προπονητής της εθνικής Σερβίας έκανε λόγο για έλλειψη αυτοπεποίθησης μιλώντας στο gazzetta.gr.
«Το πρόβλημα της Ελλάδας αφορά την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών της. Μετά το Μουντιάλ εμφάνισε σημάδα κορεσμού.
Δεν έχουν καλή ψυχολογία οι Έλληνες διεθνείς. Η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή και τα αρνητικά αποτελέσματα βάρυναν το κλίμα».
Σύμφωνα με τον Άντιτς είναι θέμα χρόνου η Εθνική Ελλάδας να παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα, ενώ προχώρησε σε σύγκριση με την Σερβία.
«Είναι κάτι που βλέπουμε και με την Σερβία, οι παίκτες δεν έχουν ψυχολογία. Είμαι βέβαιος πως με το νέο προπονητή η Εθνική Ελλάδας θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. Δεν γίνεται να πάει πιο χαμηλά».
Στο υποθετικό ερώτημα για το αν θα ενδιέφερε τον Άντιτς να διαδεχθεί τον Ρανιέρι απάντησε διπλωματικά.
«Ο πάγκος της Εθνικής Ελλάδας αποτελεί πρόκληση για κάθε προπονητή, όμως δεν συνηθίζω να αποκαλύπτω τις προθέσεις μου». 
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: